Διαμοιρασμός αρχείων στο Dropbox μέσω Facebook Messenger

by Nikos Kaimakamis • On 12-04-2016 • AT 11:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

facebook messenger dropbox

O Facebook Messenger προσφέρει πλέον τη δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων μέσω του Dropbox, χωρίς να είναι ανάγκη να αφήνουν το chat. 

Είναι εμφανές ότι ο Facebook Messenger θέλει να αυξάνει το πλήθος των δυνατοτήτων που προσφέρει στους χρήστες του και η προσθήκη της νέας λειτουργίας διαμοιρασμού αρχείων από το Dropbox είναι μια καλοδεχούμενη και αρκούντως χρήσιμη προσθήκη. Η μόνη προϋπόθεση είναι να έχει κανείς στη mobile συσκευή του, εκτός από τον Facebook Messenger, εγκατεστημένη την εφαρμογή του Dropbox.

Σε μία συζήτηση, μπορεί κανείς να πατήσει το More και εκεί να δει όλες τις επιπρόσθετες μορφές αλληλεπίδρασης που έχει με τους συνομιλητές του. Μία από αυτές είναι και ο διαμοιρασμός αρχείων μέσω Dropbox. Με ένα πάτημα στο σημείο που λέει Open, μπορεί κανείς να δει όλα τα αρχεία που έχει αποθηκευμένα στο Dropbox και από εκεί να διαλέξει εκείνα που θέλει να μοιραστεί με τους συνομιλητές του.

Η νέα δυνατότητα δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Facebook Messenger, αλλά θα γίνει σταδιακά με updates, επομένως ενδέχεται να αργήσει λίγο σε ορισμένους χρήστες. Η προσθήκη αυτής της δυνατότητας θεωρείται ως μία από τις καλύτερες βελτιώσεις στον Facebook Messenger, καθώς απλοποιεί κατά πολύ τον διαμοιρασμό αρχείων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons