Διαμοιρασμός εφαρμογών με το Google Family Library

by Nikos Kaimakamis • On 20-05-2016 • AT 10:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

google-play-icon

To Google Family Library θα επιτρέπει μέχρι και σε 6 κατόχους Android συσκευών να διαμοιράζονται τις εφαρμογές τους. 

Το Google Family Library θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Ιουλίου και έπειτα και θα δίνει τη δυνατότητα μέχρι και σε 6 διαφορετικούς Android χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται, χωρίς καμία χρέωση, τις εφαρμογές που έχουν αγοράσει στο Google Play Store. Μάλιστα, η Google ζητά από τους developers να ενεργοποιήσουν αναδρομικά τη δυνατότητα του Family Library για εφαρμογές που έχουν ήδη ξεκινήσει να πωλούν στο Google Play Store.

google family library

Μία παρόμοια δυνατότητα δίνει η Apple, με τον όρο ότι ένα μέλος της κάθε ομάδας θα είναι υπεύθυνος για αυτή, ως ρυθμιστής, αλλά δεν είναι σαφές ακόμα το πώς θα κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση και η Google με το Family Library. Σύμφωνα με το Engadget, την δυνατότητα διαμοιρασμού μέσω Family Library, θα την προσφέρει η Google και σε άλλα προϊόντα που προσφέρει μέσω του Play Store και όχι μόνο για τις εφαρμογές που μπορεί να βρει κανείς εκεί.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να δούμε μία παρόμοια επιλογή για το streaming μουσικής, με κάποιο μέλος μίας ομάδας να ορίζεται ως ο διαχειριστής του streaming. Σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το Google Family Library.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons