Ακριβότερο ΕΠΑΚ

by admin • On 16-11-2005 • AT 12:45 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

“Αρκετά ακριβότερα θα κοστίζει από τον επόμενο μήνα η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω του Ενιαίου Πανελλαδικού Αριθμού Κλήσης (συνδέσεις dial-up). Η αύξηση ξεπερνά το 75%, καθώς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας οι κλήσεις θα χρεώνονται με 0,6 ευρώ ανά ώρα, από 0,34 ευρώ σήμερα. […]”

Ο οργανισμός μάλιστα υποστηρίζει ότι η αύξηση αυτή θα συμβάλει στη διάδοση του ευρυζωνικού (γρήγορου) Διαδικτύου, καθώς οι συστηματικοί χρήστες θα επιλέγουν πλέον συνδέσεις ADSL. Πάντως η τεχνολογία ADSL διατίθεται αυτή τη στιγμή μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα και δεν καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια. […]”

“Οι νέες τιμές έχουν εγκριθεί από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. […]”

Αυτός είναι ο σχεδιασμός και τα όνειρα για την τεχνολογία και το internet στην Ελλάδα που να πάρει ο διάολος; Δεν φτάνει που μόνο το 16% του πληθυσμού είναι online τώρα πρέπει να μικρύνει το ποσοστό για να βγάλει ο ΟΤΕ μερικά ευρώπουλα παραπάνω και να συνεχίσει να προωθεί το ISDN!

Είναι τραγικό, είναι γελοίο, είναι απαράδεκτο!!!

[sticky post]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Oh my G*d. What are they thinking? This will only make me drop my home ISDN and use the internet from work.

  2. Μη ξεχνάς ότι το Adsl της Ελλάδος είναι και το ακριβώτερο της Ευρώπης!!. Σ’ αυτή τη χώρα που υποτίθεται ότι προωθεί τη νέα τεχνολογία… αει στο καλό! τι άλλο θα μας κάνουν πιά! Στο τέλος θα πληρώνουμε και για το ότι μιλάμε!..

  3. είναι απαράδεκτοι.. δεν βρίσκω τον λόγο για την αύξηση πέρα από το γεγονός ότι θέλουν να γεμίσουν τα ταμεία..!

Top

Show Buttons
Hide Buttons