Διάκριση για την ελληνική αποστολή του Corallia στο Ισραήλ

by George Polyzos • On 14-05-2015 • AT 8:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Corallia-TelAviv-Photo5

Ξεχωριστές διακρίσεις για τα μέλη της ελληνικής αποστολής και επαφές με το επενδυτικό κοινό πραγματοποιήθηκαν από το Corallia στο πλαίσιο του TAU Innovation Week στο Tel Aviv.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από το Corallia και τις εταιρείες Owiwi, Simple Apps, Meazon και Irida Labs, μέλη των gi, mi και si clusters, έτυχε θερμής αποδοχής στην έκθεση και στον διαγωνισμό, αποσπώντας, εκτός από θετικά σχόλια, διακρίσεις στο διεθνές οικοσύστημα καινοτομίας του Ισραήλ.

Οι ελληνικές εταιρείες διαγωνίστηκαν μεταξύ των πιο καινοτόμων επιχειρήσεων της διεθνούς start-up σκηνής. Η Owiwi, μέλος του gi-Cluster, ξεχώρισε ανάμεσα σε start-uppers από αποστολές άλλων χωρών, καθώς η κριτική επιτροπή του Tel Aviv Startup Challenge, με περισσότερους από 1.200 συμμετέχοντες, την κατέταξε στις πρώτες 40 start-ups της παγκόσμιας σκηνής, που διαγωνίστηκαν στη φετινή διοργάνωση. Ακολούθησε η ψηφοφορία του κοινού στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού, όπου η Owiwi κέρδισε τη 2η θέση.

Corallia-TelAviv-Photo7

Επαφές είχαν επίσης οι εταιρείες-μέλη των clusters με σημαντικούς επενδυτές, ενώ παράλληλα, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο ελληνικό περίπτερο του Startup Avenue.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, στελέχη του Corallia είχαν σημαντικές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη στο Ισραήλ και υποψήφιους επενδυτές, κατά τις οποίες εκφράστηκε το ενδιαφέρον ανάληψης κοινών δράσεων για την προσέλκυση VCs.

[Δ.Τ. Corallia]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons