Διακρίσεις για τις οθόνες IPS 21:9 Ultra Wide της LG

by George Polyzos • On 12-08-2014 • AT 9:04 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

LG-IPS-LED-Monitors

 

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Διεθνούς Ινστιτούτου Πληροφορικής, η νέα σειρά monitor IPS 21:9 Ultra Wide της LG προηγείται της κατηγορίας της.

Τα στοιχεία αυτά διπλασιάζουν το μερίδιο αγοράς της εταιρείας από το τελευταίο τρίμηνο του 2012, ενώ τον τελευταίο χρόνο, η κατηγορία των monitor με αναλογία οθόνης 21:9 έχει αυξηθεί σχεδόν στο επταπλάσιο, με τη σειρά της LG να κατέχει την πλειοψηφία των μονάδων που πωλούνται.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις που διενεργεί το IDC κάθε τρίμηνο για τις πωλήσεις των PC Monitors, η LG είναι παγκόσμιος ηγέτης στις πωλήσεις στην κατηγορία των monitor 21:9 τα τελευταία πέντε οικονομικά τρίμηνα.

Επιπλέον, η ποιότητα σχεδιασμού και εικόνας του monitor IPS 21:9 UltraWide Monitor UM95 της LG έχει αναγνωριστεί από την Intertek, τον TUV και τα UL, κι επιπλέον έχει διακριθεί με Βραβείο Plus X και την πιο υψηλή βαθμολογία από το PRAD, μια από τις πιο αξιόπιστες πηγές της Γερμανίας για την αξιολόγηση των οθόνων.

Το μοντέλο 34UM95 της LG είναι τρεις φορές νικητής, κατέχοντας πιστοποιήσεις από τους Intertek, TUV και UL, με τον κάθε οργανισμό να επαινεί την καθαρότητα της εικόνας και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του νέου αυτού monitor. Η Intertek πρόσφατααπένειμεστο monitor 34UM95 το “Quality & Performance Mark” (QPM).

Τα monitor της LG IPS 21:9 UltraWide είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους συνεργάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και σε άλλες αγορές ανά τον κόσμο.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons