Διακρίσεις για την LG στα EISA Awards

by George Polyzos • On 27-08-2014 • AT 9:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

LG G3_2

 

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι η 4K OLED TV, η Smart+ TV, το Sound Plate και η νέα της ναυαρχίδα, το LG G3 smartphone τιμήθηκαν στα «European Imaging and Sound Association (EISA) 2014-2015 Awards».

Η 77 ιντσών 4K OLED TV (μοντέλο 77EC980V) της LG, νικήτρια του βραβείου της EISA «European High-End TV 2014-2015», αποτελεί την πρώτη τηλεόραση που συνδυάζει την ανάλυση 4Κ με μία οθόνη τεχνολογίας OLED WRGB.

Ο συνδυασμός αυτός της πιο προηγμένης τεχνολογίας στην οθόνη διασφαλίζει καθαρή και λεπτομερή εικόνα και απόλυτη αναλογία αντίθεσης. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός της κυρτής οθόνης της 4K OLED TV προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία στο θεατή, με μια ευρεία γωνία θέασης.

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία Tru 4K Engine Pro της LG, η τηλεόραση 77EC980V μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης με ανάλυση παραπλήσια της ποιότητας Ultra HD.

O νικητής του βραβείου «European Smart TV 2014-2015», η 55 ιντσών Smart+ TV (μοντέλο 55LB870V) της LG, προσφέρει καθαρή εικόνα ανάλυσης Full HD, με ζωντανά χρώματα, έντονη αντίθεση και ευρεία γωνία θέασης.

Εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή πλατφόρμα webOS, η τηλεόραση 55LB870V προσφέρει μία απλουστευμένη εμπειρία χρήσης, βασισμένη στις ανάγκες του χρήστη, για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας.

Τέλος, ο σχεδιασμός CINEMA SCREEN της LG διαθέτει εξαιρετικά  λεπτά πλαίσια οθόνης που προσδίδουν στην Smart+ TV κομψή εμφάνιση και ταυτόχρονα επιτρέπουν στον θεατή να νιώθει ακόμα πιο κοντά στη δράση της οθόνης.

Το βραβείο «HT Soundbase 2014-2015»  των EISA απονεμήθηκε στο SoundPlate της LG (μοντέλο LAB540). Σχεδιασμένο για να χωράει άνετα και διακριτικά κάτω από την τηλεόραση, το κομψό SoundPlate είναι μία πλήρης all-in-one λύση οικιακής ψυχαγωγίας.

Εκτός από τα 4.1 κανάλια, το home theater surround sound system 320W που περιλαμβάνει ενεργό ασύρματο subwoofer, το LAB540 προσφέρει ένα ενσωματωμένο 3D Blu-ray player και λειτουργία Smart TV. Επίσης, υποστηρίζει Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφέρουν απλά και γρήγορα αρχεία ήχου από εξωτερικές συσκευές.

Το ευρέως αναγνωρισμένο LG G3 τιμήθηκε επίσης από τα EISA φέτος, λαμβάνοντας το «European Advanced Smartphone Award 2014-2015». Η Quad HD οθόνη και η 13 MegapixelOIS+ camera με Laser Auto Focus σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να γίνεται γρήγορα και εύκολα η λήψη εντυπωσιακών φωτογραφιών.

Το αποκλειστικό λογισμικό της LG για το LG G3 διαθέτει καινοτομίες όπως το έξυπνο πληκτρολόγιο (Smart Keyboard), το Smart Notice και το Knock Code για μία πιο απλή, εύκολη, έξυπνη και ασφαλέστερη εμπειρία του χρήστη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons