Διακρίσεις EISA για τη Samsung

by George Polyzos • On 22-08-2014 • AT 10:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Samsung

 

Η Samsung ανακοίνωσε ότι διακρίθηκε στα Βραβεία του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εικόνας και Ήχου (EISA), στις κατηγορίες «Smartphone Camera», «Connected Camera» και «Multiroom System».

Πιο αναλυτικά, τα προϊόντα της Samsung που βραβεύτηκαν για την περίοδο 2014-2015 είναι τα Galaxy K Zoom, η “έξυπνη” Camera NX30 και το σύστημα Multiroom Samsung M7.

Το Galaxy K Zoom είναι το smartphone με φωτογραφική μηχανή, το οποίο είναι εξοπλισμένο με αναδιπλούμενο φακό που προσφέρει οπτικό zoom 10x, αισθητήρα BSI CMOS ανάλυσης 20,7 Megapixel, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, Xenon flash και οθόνη HD Super AMOLED διαγωνίου 4,8 ιντσών.

Ως το πρώτο smartphone με φωτογραφική μηχανή, οι κριτές των Βραβείων EISA επεσήμαναν: «Ο αισθητήρας BSI CMOS 20,7 Megapixel που βρίσκεται πίσω από τον φακό, υπερέχει της ανάλυσης πολλών compact φωτογραφικών μηχανών και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό».

Samsung Galaxy K zoom

 

Η NX30 είναι μία compact ψηφιακή φωτογραφική κάμερα με εξελιγμένο αισθητήρα APS-C CMOS ανάλυσης 20,3 Megapixelκαι σύστημα αυτόματης εστίασης NX AF System II. Η κάμερα διαθέτει ηλεκτρονικό σκόπευτρο με ανάκλιση και περιστρεφόμενη οθόνη SuperAMOLED. Παράλληλα, υποστηρίζει τις τεχνολογίες NFC και Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση και άμεσο διαμοιρασμό φωτογραφιών.

Οι κριτές των Βραβείων EISA διέκριναν στη Samsung NX30 το ανακλινόμενο ηλεκτρονικό σκόπευτρο, που μπορεί να στρίψει έως και 80 μοίρες, προσφέροντας διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Samsung NX30

Τέλος, το ηχείο Multiroom M7 δεν υποστηρίζει μόνο την αναπαραγωγή μουσικής από το smartphoneή τον υπολογιστή, αλλά κάνει streaming από Spotify, Deezer, Napster και άλλες υπηρεσίες, μέσω Wi-Fi, Bluetooth, NFC και Spotify Connect. Παράλληλα, τα smartphones και οι ταμπλέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο των ηχείων σε όλο το σπίτι.

Samsung WAM750_Black

Τα Βραβεία EISA απονέμονται σε όσα προϊόντα συνδυάζουν καινοτόμο τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και ελκυστικές λειτουργίες. Η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από συντάκτες 50 περιοδικών ειδικού Τύπου από 20 χώρες.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons