Διαγωνισμός εφαρμογών για το HoloLens

by Nikos Kaimakamis • On 08-12-2015 • AT 9:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

HoloLens-hero

H Microsoft καλεί όλους όσους έχουν μια ιδέα για μια εφαρμογή για το κράνος επαυξημένης πραγματικότητας HoloLens να την μοιραστούν μαζί της. 

Το κάλεσμα της Microsoft για τις εφαρμογές του HoloLens έχει τον τίτλο Share Your Idea και ζητά από τους developers να στείλουν τις ιδέες τους μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://microsoftstudios.com/hololens/shareyouridea. Εκτός από εκείνους που θα στείλουν τις εφαρμογές τους, το κάλεσμα αφορά και σε όσους θέλουν να ψηφίσουν τις ανάλογες δημιουργίες.

Οι τρεις πιο βιώσιμες ιδέες που θα αναδειχθούν, δηλαδή εκείνες που είναι πιο ρεαλιστικές στην ανάπτυξη και υλοποίηση, θα μπουν σε νέα ψηφοφορία στο Twitter και έπειτα θα προκύψει ο νικητής. Η Microsoft θα βοηθήσει τον εμπνευστή της εφαρμογής να την δημιουργήσει, στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό όταν έχουμε να κάνουμε με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας που δεν θεωρείται και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο του προγραμματισμού.

microsoft-hololens-lightbulb

Ο σκοπός της Microsoft είναι, εκτός από την αύξηση των χρήσεων και των εφαρμογών του HoloLens, να δώσει παραδείγματα χρήσεων του HoloLens μέσα από τις πραγματικές δημιουργίες των developers, οι οποίοι θα πρέπει να συμφωνήσουν ότι η δημιουργία τους σε συνεργασία με την Microsoft θα είναι open sourced, για να επωφεληθούν και άλλοι δημιουργοί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons