Διαγραφή εγκατεστημένων apps από το Galaxy S6

by Nikos Kaimakamis • On 23-03-2015 • AT 3:33 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

GALAXY S6_Black Dynamic 21

H Samsung δίνει στους κατόχους των Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge τη δυνατότητα να διαγράψουν, εάν το επιθυμούν, προεγκατεστημένες εφαρμογές. 

Ήδη πολλές από τις εφαρμογές της Samsung για τις δύο νέες συσκευές S6 είναι διαθέσιμες προς download, έτσι ώστε ο χρήστης να επιλέξει εάν τις θέλει ή όχι κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης του τηλεφώνου.

Οι εφαρμογές της Google θα είναι όλες εκεί, όπως στα περισσότερα Android smartphones, ενώ υπάρχουν και κάποιες από τις εφαρμογές της Microsoft στο πλαίσιο της συνεργασίας της Samsung με την Microsoft.

Το στοιχείο που προκαλεί το ενδιαφέρον και αποκαλύφθηκε από το XDA Forum είναι ότι ο κάτοχος συσκευής S6 της Samsung θα μπορεί να διαγράψει εφαρμογές όπως είναι τα προεγκατεστημένα OneDrive, OneNote και Skype της Microsoft, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα S Health και S Voice της Samsung.

Οι περισσότερες εφαρμογές της Google, όπως είναι τα Gmail, Google+, Google Play Music, Play Movies & TV, Play Games, Drive και άλλες θα μπορούν να απεγκατασταθούν από τον χρήστη και να εγκατασταθούν και πάλι όποτε το επιθυμεί ο κάτοχος της ναυαρχίδας της Samsung. 

Οι εφαρμογές της Google θα μπορούν να εγκατασταθούν από το Play Store, ενώ οι εφαρμογές της Samsung θα είναι διαθέσιμες μέσα από το Galaxy App Marketplace.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons