Διαγωνισμός ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου

by George Polyzos • On 25-02-2016 • AT 11:21 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

ote_cosmote_robotics2

Στις 29 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία συμμετοχής στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου, με θέμα «Ταξίδι στην Αρχαιότητα»,

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό WRO Hellas με την υποστήριξη της Cosmote. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.wrohellas.gr.

Παράλληλα με τον διαγωνισμό για τα παιδιά Γυμνασίου, πραγματοποιείται και ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού, με θέμα «Ο Γαλαξίας μας». Η διαδικασία κατάθεσης συμμετοχών ήδη ολοκληρώθηκε, με περισσότερους από 1.900 μαθητές από όλη την Ελλάδα να έχουν δηλώσει συμμετοχή.

1os Diag Robotikis Gymn_Key Vis_1

Ο τελικός του διαγωνισμού για παιδιά Δημοτικού θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στα εκπαιδευτήρια της Ελληνογερμανικής Αγωγής, ενώ για τα παιδιά Γυμνασίου στις 2 Απριλίου στα εκπαιδευτήρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης.

Περισσότεροι από 1.000 εκπαιδευτικοί, κατά τη διάρκεια 50 workshops σε όλη την Ελλάδα, ενημερώθηκαν τόσο για τους διαγωνισμούς όσο και τις διαφορετικές επιστημονικές δεξιότητες και ταλέντα, που αναπτύσσονται μέσα από την ενασχόληση των παιδιών με τις ρομποτικές κατασκευές.

Πληροφορίες για τους διαγωνισμούς:
Τηλ. 210-6779801 / Email: info@wrohellas.gr / Site: www.wrohellas.gr / FB Page: WRO Hellas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons