Διαγωνισμός Ρομποτικής για μαθητές Γυμνασίου

by George Polyzos • On 20-04-2016 • AT 9:54 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

COSMOTE-Diagonismos-Rompotikis-Gymnasiou-3

Συνολικά 230 μαθητές Γυμνασίου από 73 σχολεία από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά γυμνασίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό WRO Hellas με την υποστήριξη της Cosmote.

COSMOTE-Diagonismos-Rompotikis-Gymnasiou-2

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού για παιδιά δημοτικού, που γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση, ήρθε η σειρά των μαθητών γυμνασίου να διαγωνιστούν με θέμα «Ταξίδι στην Αρχαιότητα», σε δύο κατηγορίες: Στην κατηγορία οpen, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν μια κατασκευή βασισμένη στην αρχαία ελληνική τεχνολογία, και στην regular, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ανταποκριθούν σε δύο δοκιμασίες (πίστες Οδύσσεια και Λαβύρινθος).

COSMOTE-Diagonismos-Rompotikis-Gymnasiou-5

Στην κατηγορία οpen, την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα Resistors 04 από το Πειραματικό Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων, τη 2η θέση η ομάδα Minders Jr1 από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση και την 3η θέση η ομάδα VIMATISTES από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα.

COSMOTE-Diagonismos-Rompotikis-Gymnasiou-6

Στην κατηγορία regular, την 1η θέση έλαβαν οι Robotika 04 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τη 2η η ομάδα Le Velo επίσης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την 3η θέση οι Immortals από το 14ο Γυμνάσιο Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, περισσότεροι από 400 εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για τον διαγωνισμό και τα εκπαιδευτικά του οφέλη, στα 20 workshops που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, με τη στήριξη της Cosmote.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκπαιδευτική ρομποτική στο www.wrohellas.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons