Ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας και videο «Public Moments Awards»

by George Polyzos • On 12-04-2016 • AT 9:28 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging Newsroom

Nikon-D3300-Lifestyle-Shot

Είτε είσαι καθημερινός χρήστης, χομπίστας της φωτογραφίας, είτε είσαι επαγγελματίας, τα Public σε προσκαλούν να συμμετάσχεις στο μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και video, τα Public Moments Awards.

Μέσα από μία πολύ απλή διαδικασία και χρησιμοποιώντας την αγαπημένη τους συσκευή, κινητό, φωτογραφική, drone ή action camera, όλοι μπορούν να λάβουν μέρος και να ανεβάσουν φωτογραφίες ή βίντεο στο microsite www.publicmoments.gr έως τις 15 Μαΐου.

Το θέμα του διαγωνισμού: Γιορτάζοντας την πιο ωραία και χαρούμενη μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, τα Public σου δίνουν την ευκαιρία να εμπνευστείς, να απαθανατίσεις υπέροχες στιγμές και να αναδείξεις το ταλέντο σου.
Οι θεματικές ενότητες του Θεσμού είναι 3: Πόλη, Φύση, Άνθρωποι. Έχεις συνδέσει την Κυριακή σου με βόλτες στη φύση ή με περιπάτους στην πόλη; Μήπως για σένα Κυριακή σημαίνει συζητήσεις και βόλτες με τους αγαπημένους σου ανθρώπους; Σου αρέσει η φωτογραφία ή το βίντεο και θέλεις να αναδείξεις το ταλέντο σου;

Κριτική Επιτροπή : Πολύ γνωστοί και διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα αναδείξουν τα καλύτερα έργα. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν:
Γιάννης Μπεχράκης – πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters
Ειρήνη Βουρλούμη – βραβευμένη φωτογράφος των New York Times
Τζίμι Δροσινός – φωτογράφος και κινηματογραφιστής
Αριστείδης Κοντογιώργης – φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας
Θοδωρής Μάρκου – φωτογράφος
Γιώργος Φρέντζος –κινηματογραφιστής & ιδρυτικό μέλος του GSC

[Δ.Τ. Public]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons