Διαγωνισμός Business IT Excellence από ΟΤΕ-Cosmote

by George Polyzos • On 06-04-2015 • AT 9:15 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

M. Tsamaz GTP1

Με τον νέο διαγωνισμό Business IT Excellence ο ΟΤΕ και η Cosmote, καλούν όσους έχουν αναπτύξει λύσεις στον χώρο του Internet of Things να διεκδικήσουν διαφημιστική προβολή αξίας 30.000 ευρώ αλλά και συνεργασία με τον ΟΤΕ ή την Cosmote.

Ο διαγωνισμός που ξεκινάει στις 20 Απριλίου θα δώσει την ευκαιρία στους νικητές να λανσάρουν τη λύση τους σε ακόμη 7 Ευρωπαϊκές χώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν το e-mail τους στο www.businessitexcellence.gr για να λάβουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τα ζητούμενα του διαγωνισμού, όταν ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής συμμετοχών.

Το Internet of Things, η ασύρματη επικοινωνία μεταξύ μηχανών χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση παρέχει αμέτρητες δυνατότητες τόσο για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας όσο και για τις απαιτητικές διαδικασίες των επιχειρήσεων. Ο OTE και η Cosmoteμέσω των τεχνολογικά προηγμένων υποδομών τους, προσφέρουν συνδεσιμότητα και προηγμένες λύσεις στον τομέα του Internet of Things, συμβάλλοντας σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων.

[Δ.Τ. ΟΤΕ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons