Διαφημίσεις προσεχώς στον Windows 10 File Explorer από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 10-03-2017 • AT 12:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Microsoft φέρεται να εξετάζει μία ιδέα που μάλλον θα εξοργίσει αρκετούς χρήστες, βάζοντας διαφημίσεις στον Windows 10 File Explorer. 

Σύμφωνα με πολλές πηγές στο Διαδίκτυο, η Microsoft θέλει να προβάλει διαφημίσεις του OneDrive στην κεντρική οθόνη του παραθύρου του File Explorer στα Windows 10, κάτι που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως καλή ιδέα. Υπάρχει, βέβαια, η πληροφορία ότι η Microsoft θα τοποθετήσει ένα pop up διαφημιστικό μήνυμα το οποίο θα μπορεί να απενεργοποιηθεί όποτε το επιθυμεί ο χρήστης και όχι μία μόνιμη διαφήμιση της cloud υπηρεσίας της.

Όλες οι πηγές συμφωνούν ότι η έναρξη προβολής διαφημίσεων για το OneDrive μέσα στον File Explorer των Windows 10 θα γίνει από το Windows 10 Creators Update και έπειτα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι καλοδεχούμενη μία τέτοια προωθητική ενέργεια από την πλευρά της Microsoft. Για να απαλλαγεί κανείς από τη συγκεκριμένη -ομολογουμένως ενοχλητική- λειτουργία, θα πρέπει να πάει στο μενού View > Options του File Explorer και μετά να απενεργοποιήσει το Show Sync Provider notifications.

Με το πάτημα του Not now στο παράθυρο της διαφήμισης του OneDrive, το μόνο που θα γίνεται θα είναι να απενεργοποιείται για λίγο η προβολή της και όχι να απενεργοποιείται εντελώς η επιλογή.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons