Διαβάζοντας τα… ψιλά γράμματα για το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus

by Nikos Kaimakamis • On 09-09-2016 • AT 1:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-iphone7

Μικρές τεχνικές λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται σε μια κοντινότερη εξέταση των συνοδευτικών εγγράφων του iPhone 7. 

Ένα από τα στοιχεία που έγινε δεκτό με χαρά από τους φίλους της Apple είναι το γεγονός ότι το iPhone 7 έχει πλέον πιστοποίηση IP67, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδιάβροχο. Αυτό που γίνεται γνωστό εάν κανείς διαβάσει προσεκτικά την εγγύηση του κατασκευαστή, όπως αυτή αναφέρεται στο GSM Arena, είναι ότι η Apple δεν καλύπτει τις ζημιές που προκύπτουν από υγρά. Επομένως, καλό είναι να προσέχει πολύ ο μελλοντικός κάτοχος του iPhone 7 τις… στενές επαφές της συσκευής του με το νερό. Η πιστοποίηση IP67 σημαίνει ότι το iPhone 7 μπορεί να βυθιστεί στο νερό βάθους ενός μέτρου μέχρι και για 30 λεπτά.

Μαζί με τα παραπάνω, σε μια καλύτερη ανάγνωση των χαρακτηριστικών του iPhone 7 Plus, το 9to5 Mac αναφέρει ότι το μεγαλύτερο από τα νέα smartphones της Apple έχει στο εσωτερικό του μνήμη RAM 3 GB, πράγμα που σημαίνει ότι το iPhone 7 Plus είναι εκείνο το μοντέλο της Apple με τη μεγαλύτερη μνήμη RAM και πρακτικά είναι από τις καλύτερες προτάσεις για όσους θέλουν να κάνουν multitasking με το κινητό τους. Τα στοιχεία της μνήμης επιβεβαιώνονται και από τα επίσημα στοιχεία των benchmark tests του Geekbench.

Ένα άλλο στοιχείο που προκύπτει από τα benchmark tests είναι ότι o επεξεργαστής του iPhone 7 είναι μεν τετραπύρηνος, αλλά τον μεγαλύτερο όγκο της δουλειάς τον αναλαμβάνουν οι δύο από τους τέσσερις πυρήνες, όπως αναφέρει και το Phone Radar.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons