Δημιουργία των δικών σας Ringtones στο μελλοντικό Android O

by Nikos Kaimakamis • On 24-03-2017 • AT 12:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Android O, η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να δημιουργεί ή να επεξεργάζεται τα ringtones στο τηλέφωνό του. 

Εκτός από τα ringtones, ο κάτοχος ενός τηλεφώνου με λειτουργικό σύστημα Android O θα μπορεί τόσο να δημιουργεί όσο και να επεξεργάζεται και τους ήχους των ειδοποιήσεων του λειτουργικού, έτσι ώστε να παράγεται ένα προσωποποιημένο αποτέλεσμα από τη χρήση ενός Android O smartphone. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορεί κανείς να έχει τον εντελώς δικό του ήχο για ξυπνητήρι ανάλογα με την ώρα, καθώς και για ήχο κλήσης ανάλογα με την κάθε επαφή, αλλά και πολλές άλλες επιλογές.

Εκτός από τα αισθητικά οφέλη, η επιλογή αυτή εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τους developers στην προσθήκη δικών τους ήχών ειδοποιήσεων για τις εφαρμογές που θα κάνουν διαθέσιμες για το Android O, κάτι που δεν ήταν εφικτό μέχρι στιγμής. Μέχρι σήμερα, για να προσθέσει κανείς τους δικούς του ήχους στα ringtones ή τις ειδοποιήσεις του Android του, θα έπρεπε είτε να εγκαταστήσει ένα ειδικό app που να το επέτρεπε αυτό εν μέρει, είτε να έβαζε με χειροκίνητο τρόπο τα αρχεία ήχου στον φάκελο με τους ήχους του Android.

Μπορεί να μην είναι αυτή η πιο σημαντική προσθήκη του Android O, αλλά είναι σίγουρο ότι θα βρει πολλούς υποστηρικτές.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons