Δημιουργία Spotify Playlists στον Facebook Messenger

by Nikos Kaimakamis • On 21-06-2017 • AT 1:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

To Spotify προσφέρει μία νέα δυνατότητα για τους συνδρομητές της με την χρήση του Facebook Messenger. 

Ουσιαστικά, η νέα δυνατότητα του Spotify λειτουργεί μέσω μίας προσθήκης του Facebook Messenger, η οποία επιτρέπει την από κοινού δημιουργία λιστών αναπαραγωγής με τους φίλους σας στο chat. Για να γίνει εφικτή η δυνατότητα αυτή, ένα άτομο που χρησιμοποιεί το Spotify μπορεί να ξεκινήσει μία συλλογική λίστα και μετά καλεί άλλους χρήστες και φίλους μέσω Facebook Messenger για να αρχίσουν και εκείνοι να προσθέτουν τραγούδια στην κοινή λίστα.

Η λειτουργία του Spotify ονομάζεται Group Playlists for Messenger και εκτιμάται ότι μπορεί να γίνει ένας ιδανικός τρόπος δημιουργίας μουσικής για ταξίδια με το αυτοκίνητο, για το πάρτι και πολλές άλλες περιστάσεις, όπως είναι η μουσική ανασκόπηση μίας χρονιάς μεταξύ φίλων και γνωστών. Όσοι φίλοι συμμετέχουν στην κοινή λίστα μέσω του Spotify Chat Extension, μπορούν να προσθέτουν με το πάτημα του + μουσική στη λίστα.

Ένα στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι ότι στη συλλογική λίστα του Spotify μπορούν να επέμβουν όλοι οι χρήστες του Facebook Messenger ακόμα και αν δεν έχουν δημιουργήσει έναν δικό τους λογαριασμό στο Spotify. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Spotify όσοι χρήστες θέλουν να δοκιμάσουν την εν λόγω λειτουργία μπορούν να κάνουν κλικ στο http://m.me/Spotify.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons