Δημιουργία εφαρμογής χωρίς κώδικα με το PowerApps της Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 01-12-2015 • AT 1:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

powerapps on any device

To PowerApps της Microsoft επιτρέπει στον καθένα να δημιουργεί τη δική του εφαρμογή χωρίς να είναι απαραίτητη η γνώση προγραμματισμού. 

Το Microsoft PowerApps είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται στους business χρήστες και επιτρέπει την δημιουργία είτε web based, είτε βασικής Mobile εφαρμογής. Είναι διαθέσιμη από σήμερα σε preview χρήση και έχει ως σκοπό της τη διευκόλυνση της μετάβασης από τον σταθερό υπολογιστή στη mobile οθόνη. Το καλό είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με διάφορες cloud υπηρεσίες, όπως είναι για παράδειγμα, το Office 365, το DropBox και άλλες.

Μπορεί μάλιστα, κανείς να δημιουργήσει μία εφαρμογή από ένα αρχείο που υπάρχει σε κάποια cloud υπηρεσία, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η συνεργασία μεταξύ ατόμων που μοιράζονται έναν φάκελο στο cloud. Οι εφαρμογές δημιουργούνται στον υπολογιστή και μπορούν έπειτα να γίνουν διαθέσιμες για smartphones με λειτουργικό σύστημα iOS, Android και φυσικά Windows Phone.

Δίδεται, επίσης, η δυνατότητα διαμοιρασμού μίας εφαρμογής καθώς αυτή δημιουργείται με την απλή χρήση ενός URL, προκειμένου να μπορεί κανείς να συνεργαστεί με άλλους πάνω σε ένα project. H Microsoft, με την υπηρεσία PowerApps γίνεται η πρώτη μεγάλη εταιρεία που προσφέρει ένα τόσο απλό εργαλείο στο ευρύ κοινό για την δημιουργία εφαρμογών για όλες τις πλατφόρμες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons