Δημιουργία Moments από όλους τους χρήστες του Twitter

by Nikos Kaimakamis • On 05-10-2016 • AT 9:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter-moments

To Twitter δίνει πλέον τη δυνατότητα της δημιουργίας Twitter Moments σε όλους τους χρήστες του, για να πουν την ιστορία τους. 

Με τη διαδικασία του Twitter Moments, μπορεί ένας χρήστης να μαζέψει μια σειρά από tweets και να συνθέσει μία ιστορία για ένα θέμα. Οι ακόλουθοι ενός χρήστη του Twitter θα μπορούν να παρακολουθούν την ιστορία όπως μεταδίδεται, ή να διαβάζουν όλα μαζί τα tweets που αναφέρονται σε αυτή. Ο τρόπος για να δημιουργηθεί ένα Twitter Moment είναι πολύ απλός, αρκεί κανείς να πατήσει πάνω στο κουμπί Create New Moment για να μπορέσει να μαζέψει τα tweets που θέλει να εντάξει στην ιστορία του.

Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μίας εικόνας για το Twitter Moment, ενώ οι τρόποι διαμοιρασμού είναι πολλοί και εκμεταλλεύονται πλήρως τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων. Στην αρχή τα Twitter Moments ήταν διαθέσιμα σε ορισμένους μόνο παρόχους περιεχομένου, ενώ πλέον μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν όλοι όσοι μπαίνουν στο Twitter, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Twitter να αυξήσουν οι χρήστες του τον χρόνο που ξοδεύουν μέσα σε αυτό.

Σύμφωνα με το PC Magazine, η κίνηση του Twitter να δώσει σε όλους τους χρήστες του τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα Moments είναι μία απάντηση στην προσφορά της υπηρεσίας Instagram Stories που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons