Δεύτερο technical preview για τον Vivaldi browser

by Nikos Kaimakamis • On 09-03-2015 • AT 3:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

vivaldi-browser

O Vivaldi browser, μετά από μια επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση στο κοινό, παρουσιάζει το δεύτερο technical preview με πολλά και ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά.

Ο Vivaldi στην πιο πρόσφατη εκδοχή του εμφανίζεται πιο ολοκληρωμένος από ποτέ, καθώς, εκτός από την υποστήριξη των σελιδοδεικτών, παρουσιάζει το fast forward and rewind, το οποίο βοηθά κατά πολύ την πλοήγηση στο Internet.

Έτσι, με το fast forward, ο χρήστης του browser οδηγείται στο επόμενο λογικό βήμα στην πλοήγηση, δηλαδή στην επόμενη φωτογραφία σε μία online γκαλερί φωτογραφιών ή στο επόμενο αποτέλεσμα μία αναζήτησης σε ένα forum. Η λειτουργία Fast Rewind είναι εκείνη που αναλαμβάνει να οδηγήσει τον χρήστη στην πρώτη σελίδα που είχε επισκεφθεί στον δικτυακό τόπο που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή.

Στην ανανεωμένη έκδοση του Vivaldi υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη σε διάφορες γλώσσες, ενώ υπάρχει δυνατότητα χρήσης τόσο σε συστήματα με 64 Bit Windows, όσο και σε συστήματα με Linux.

Ο χρήστης του Vivaldi θα μπορεί να επιλέγει εάν θα φορτώνουν οι εικόνες ή όχι από έναν δικτυακό τόπο, προκειμένου να μην υπάρχουν μεγάλες χρεώσεις σε συνδέσεις mobile Internet, ενώ για όσους έχουν μία συσκευή με οθόνη αφής υπάρχει διευκόλυνση για ελαχιστοποίηση των κλικ που απαιτούνται προκειμένου να οδηγηθεί κανείς στο σημείο του Internet που επιθυμεί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons