Δεύτερη προσπάθεια της Apple για το προβληματικό iOS 9.3

by Nikos Kaimakamis • On 29-03-2016 • AT 11:56 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ios9_3-update

H πρώτη προσπάθεια της Apple να δώσει το update σε iOS 9.3 δεν ήταν επιτυχημένη και έτσι η εταιρεία κάνει τη δεύτερη προσπάθειά της. 

Πολλές από τις παλιές συσκευές αντιμετώπιζαν προβλήματα με το update σε iOS 9.3, καθώς πολλές συσκευές εμφάνιζαν κάποιο σοβαρό κόλλημα και δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν κανονικά.  Πολλοί χρήστες αποφάσισαν να τονίσουν το ζήτημα, με αποτέλεσμα η Apple να σταματήσει τη διάθεσή του. Ακολούθησε η διόρθωση από την Apple και το update σε iOS 9.3 με τον κωδικό build 13Ε237 έγινε διαθέσιμο στο κοινό, για να διορθωθούν όλα τα ζητήματα.

Το MacRumours ισχυρίζεται ότι το πρόβλημα έχει διορθωθεί, αλλά υπάρχουν αναφορές από sites όπως το TheRegister, που αναφέρουν ότι εμφανίζονται προβλήματα στον Safari browser σε μοντέλα iPhone 6S. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν φαίνεται να έχει γίνει ακόμα η απαραίτητη διόρθωση και η ορθότερη συμβουλή για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα είναι να χρησιμοποιήσουν έναν άλλο browser εναλλακτικά.

Όλα δείχνουν πως το update σε iOS 9.3 δεν ήταν η πιο επιτυχημένη στιγμή στην ιστορία της Apple, καθώς μέχρι στιγμής έχει αναγκάσει την εταιρεία να προβεί ήδη δύο φορές σε διορθώσεις, με ακόμα μια να είναι μάλλον απαραίτητη. Μένει να δούμε εάν θα γίνει κάποια νέα διόρθωση από την Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons