Δεύτερη γενιά για το NVIDIA Shield

by Nikos Kaimakamis • On 30-03-2015 • AT 11:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

nvidia-shield-android

H φορητή παιχνιδοκονσόλα NVIDIA Shield ετοιμάζεται για τη δεύτερη γενιά της, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Διαδίκτυο.

Η NVIDIA εκτιμάται ότι θα προβεί σε μια σειρά από ανανεώσεις της προϊοντικής της γκάμας μέσα στο έτος, με το NVIDIA Shield να είναι ένα από τα προϊόντα που θα δούμε να αναβαθμίζονται. Στο νέο μοντέλο, αναμένεται να έχουμε νέο firmware, λειτουργικό σύστημα Android 5.0, συνδεσιμότητα Bluetooth 4.1 και υποστήριξη του WiFi νέας γενιάς μέχρι και τα 5 GHz.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες αναφορικά με τον επεξεργαστή ή την οθόνη που θα έχει η δεύτερη γενιά της φορητής κονσόλας NVIDIA Shield, αλλά οι περισσότερες φήμες συγκλίνουν στο ότι το νέο μοντέλο θα είναι εξοπλισμένο με μία οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, με τον επεξεργαστή να λέγεται ότι θα είναι ο NVIDIA Tegra X1.

Το μοντέλο NVIDIA Shield της πρώτης γενιάς έχει ήδη δύο χρόνια κυκλοφορίας στην αγορά και εκτιμάται ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για μία σημαντική αναβάθμιση, ειδικά όσον αφορά στο θέμα του επεξεργαστή, της ανάλυσης της οθόνης, της μνήμης RAM και του λειτουργικού συστήματος. Όλες οι σχετικές πληροφορίες προέρχονται πάντως από μία σελίδα πιστοποίησης, επομένως, μάλλον δεν θα αργήσει η παρουσίαση του νέου μοντέλου.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons