Η πόλη του Denver και το κλίμα

by Stefanos Kofopoulos • On 12-06-2007 • AT 4:26 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

boy hugging tree

Δεν είναι λίγες οι φωνές που βρίσκουν απαράδεκτη την στάση των ΗΠΑ και άλλων ανεπτυγμένων κρατών στον πόλεμο ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη και τις κλιματολογικές αλλαγές. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν διάβασα την απόφαση της πόλης του Denver να τιμωρεί με πρόστιμο τους κατοίκους που φαίνεται να καταναλώνουν τεράστια ποσά ενέργειας. Στόχος είναι η μείωση των ρύπων σε τέτοιο βαθμό που να αντιστοιχεί στην απομάκρυνση 500.000 αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης… αν και ο χρονικός ορίζοντας της προσπάθειας παραμένει άγνωστος.

Μου θυμίζει ελληνική ταινία με τους κατοίκους του χωριού να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, μόνο που σε αυτή την περίπτωση οι κάτοικοι είναι Αμερικανοί που δεν γουστάρουν την κυβέρνηση τους και το χωριό ολόκληρος ο πλανήτης Γη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτεία του Colorado στην οποία ανήκει το Denver, έχει δημοκρατικό ηγέτη.

[photo via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πιό περίεργο στο Denver είναι το νέο αεροδρόμιο (σχετικώς) τους κάνε μια έρευνα στην wikipedia ;)

  2. Είδα αυτό το link. Αναφέρεσαι στην οροφή;

  3. DIA has, since its construction, been a target for conspiracy theorists who claim that it sits above a secret underground base and is controlled by the New World Order. These theorists cite the immense scale of the construction project, the resemblance to a swastika of the airfield layout, the varying interpretations of murals in the airport (some now painted over), and the appearance of a masonic symbol and the phrase “New World Airport Commission” on the keystone, among the evidence of their theories.

  4. Εγω νομιζα οτι ηταν ΚΚΚ με αυτη την οροφη.

Top

Show Buttons
Hide Buttons