Δεν θα υπάρχει δεύτερη οθόνη στο μελλοντικό LG V30;

by Nikos Kaimakamis • On 23-11-2016 • AT 12:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg-v20_steady-record-2-0

To LG V30 εκτιμάται ότι δεν θα έχει τη δεύτερη οθόνη του προκατόχου του, αλλά μπορεί να φέρνει μία ευχάριστη έκπληξη στον τομέα αυτό. 

Ένα από τα κύρια στοιχεία που έκαναν το LG V10 και το LG V20 να ξεχωρίζουν απέναντι στον ανταγωνισμό ήταν η ύπαρξη μίας δεύτερης μικρής οθόνης της μίας γραμμής πάνω από την κεντρική οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το συνήθως έγκυρο @Evleaks, αυτή η οθόνη δεν θα υπάρχει στο επερχόμενο LG V30. Ο υπεύθυνος των Evleaks, Evan Blass, άφησε, όμως, να εννοηθεί ότι κάποια άλλη έκπληξη ετοιμάζει η LG με το νέο της μοντέλο, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, αναμένοντας, μάλλον, την κατάλληλη στιγμή για να δημοσιεύσει περισσότερες διαρροές.

Αξίζει να τονιστεί ότι το LG V20 παρουσιάστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου 2016, επομένως είναι μάλλον νωρίς ακόμα για να πει κανείς πότε θα κάνει την εμφάνισή του το LG V30. Οι περισσότερες εκτιμήσεις μιλούν για παρουσίασή του σε 9 μήνες από τώρα. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά των LG V smartphones εκτιμάται ότι αποτελεί όχημα δοκιμών διαφόρων ιδεών από την πλευρά της κορεάτικης εταιρείας και αυτό είναι ένα στοιχείο που εκτιμάται ότι θα οδηγήσει σε κάποια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο LG V30. Οι περισσότερες πηγές, πάντως, συμφωνούν ότι και στο νέο μοντέλο, η οθόνη θα είναι σε μεγάλο μέγεθος διαγωνίου.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons