Δεν θα υπάρχει διάδοχος για το μεσαίας κατηγορίας OnePlus X

by George Polyzos • On 15-06-2016 • AT 3:04 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

oneplus-x-01

Αν και η συνήθης πρακτική είναι οι κατασκευαστές smartphones να κυκλοφορούν πολλαπλές συσκευές ώστε να καλύπτουν κάθε πιθανή απαίτηση των καταναλωτών, η OnePlus κινείται αντίθετα στο ρεύμα.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού event για την παρουσίαση του OnePlus 3, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Pete Lau, επιβεβαίωσε ότι η πιο προσιτή πρόταση της εταιρείας το OnePlus X δεν θα έχει διάδοχο.

Όπως παραδέχθηκε ο Lau, το OnePlus X ήταν μία καλή συσκευή και με εμπορική επιτυχία, ωστόσο η φιλοσοφία της OnePlus είναι αυτή της «μίας και μοναδικής ναυαρχίδας» και παρά το περυσινό «παραστράτημα» η εταιρεία θέλει να διατηρηθεί στα ψηλά ράφια της αγοράς και όχι να δίνει αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία των συσκευών χαμηλής τιμής.

OnePlus-X-official

Επιπρόσθετα, ο επικεφαλής της κινεζικής εταιρείας αποκάλυψε ότι στα σχέδια της OnePlus είναι η συνένωση των δύο λειτουργικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή. Δηλαδή του Oxygen OS (μία σχεδόν native έκδοση του Android) που διατίθεται στις διεθνείς αγορές και του Hydrogen OS (skinned Android) που είναι διαθέσιμο μόνο για την κινεζική αγορά. Σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν εντός του έτους.

Αν και δεν δόθηκαν επίσημα στοιχεία, ο Lau δήλωσε ότι οι πωλήσεις της εταιρείας είναι πολύ θετικές σε Ευρώπη, Ινδία και Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα, αναμένει ότι η Ευρώπη θα παραμείνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά για την OnePlus, ενώ θα συνεχίσει να είναι το κορυφαίο brand στην κατηγορία άνω των 300 δολαρίων στην Ινδία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons