Δεν θα δούμε υβριδικό MacBook και iPad

by Nikos Kaimakamis • On 16-11-2015 • AT 12:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Newsroom

ipad-hybrid

Δια στόματος του CEO της Apple, Tim Cook, ήλθε η επιβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να δούμε ένα υβριδικό μοντέλο μεταξύ ενός MacBook και ενός iPad. 

Μπορεί, λοιπόν, η Microsoft να κέντρισε το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού των φίλων της υψηλής τεχνολογίας με το Surface, αλλά η Apple δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να μπει στη διαδικασία του ανταγωνισμού μαζί της σε αυτή την κατηγορία συσκευών. H Apple δεν πιστεύει ότι υπάρχει λόγος να παρουσιάσει ένα μοντέλο που να έχει την υπολογιστική ισχύ ενός MacBook και την ευελιξία ενός iPad. Τα δύο αυτά προϊόντα θα παραμείνουν δύο ξεχωριστές συσκευές.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην Daily Telegraph ο επικεφαλής της Apple, οι πελάτες της εταιρείας δεν δείχνουν να ενδιαφέρονται για ένα προϊόν που να αποτελεί την σύγκλιση μεταξύ ενός φορητού υπολογιστή και ενός tablet.

Για την Apple, ένα Mac δεν είναι όμοιο με ένα PC, ενώ για τον Tim Cook είναι μεγάλος ο αριθμός των χρηστών εκείνων που θέλουν να έχουν στην κατοχή τους τόσο έναν υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Mac όσο και ένα φορητό μηχάνημα με λειτουργικό iOS.

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, να δούμε πώς μοιάζει μία τέτοια υβριδική συσκευή από την Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons