Δείτε τον καιρό στο Android Wear smartwatch

by Nikos Kaimakamis • On 12-01-2015 • AT 5:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

AccuWeather_Wear_905

H AccuWeather, που έχει δημιουργήσει την ομώνυμη εφαρμογή ενημέρωσης για τον καιρό, ανακοίνωσε ότι το app της είναι πλέον διαθέσιμο για Android Wear smartwatch. 

Τα smartwatches που έχουν το λειτουργικό σύστημα Android Wear, προέβαλλαν στην οθόνη τους πληροφορίες για τον καιρό μέσα από το Google Now, αλλά η είσοδος του AccuWeather app είναι μία ευχάριστη προσθήκη στην γκάμα των διαθέσιμων εφαρμογών, καθώς πρόκειται για μία περίπτωση με πολλούς φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μέσα από την οθόνη του Android Wear smartwatch, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, να λαμβάνει ειδοποιήσεις για έκτακτες καιρικές συνθήκες, να βλέπει προβλέψεις, την τρέχουσα θερμοκρασία και άλλα πολλά είτε με κινήσεις των χεριών πάνω στην οθόνη, είτε με φωνητικές εντολές.

Ο χρήστης της εφαρμογής έχει στη διάθεσή του τέσσερις οθόνες, με την πρώτη να δείχνει τις σημερινές καιρικές συνθήκες, η δεύτερη τις προβλέψεις για την εβδομάδα, η τρίτη το MinuteCast που προβλέπει τις τοπικές συνθήκες ανά λεπτό και την τέταρτη που προσφέρει έκτακτες ειδοποιήσεις ανάλογα με τον καιρό. Υπάρχει και η επιλογή να ανοίξει κανείς την εφαρμογή στο συνδεδεμένο smartphone.

Εννοείται ότι όποτε προκύπτει κάτι έκτακτο ή υπάρχει μία ειδοποίηση αναφορικά με τον καιρό στο smartphone, τότε αυτόματα εμφανίζεται στο συνδεδεμένο Android Wear smartwatch για περισσότερη ευκολία.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons