Η ΔΕΗ και η ζέστη

by Stefanos Kofopoulos • On 25-07-2007 • AT 4:52 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

logo dei eso

Εχθές το βράδυ διαπίστωτα ότι ανά περιοχές ο δημόσιος φωτισμός ήταν εκτός λειτουργίας. Σκέφτηκα ότι πρόκειται για βλάβη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλλά διαπίστωσα ότι σημεία της ίδια περιοχής ήταν φωτισμένα ενώ άλλα όχι. Η Π. Ράλλη πριν το Ρουφ ήταν σκοτεινή μέχρι το τέλος της γέφυρας που βγάζει στην Πειραιώς. Εκεί, τα πάντα ήταν φωτισμένα. Το ίδιο και σε άλλες περιοχές που πέρασα όπως Κορυδαλλός και Νίκαια. Διάβασα επίσης ότι “οι έκτακτες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και της κατανάλωσης, επιβάλλουν στη ΔΕΗ να παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη των φορτίων και, μετά από συνεργασία και συνεννόηση με τον ΔΕΣΜΗΕ, εάν χρειασθεί, να προβεί σε εκείνες τις ενέργειες που θα διασφαλίσουν την πλήρη ευστάθεια του συστήματος με την μικρότερη κατά το δυνατόν όχληση των καταναλωτών.” Διαπιστώσατε το ίδιο και εσείς;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε πολλές περιοχές έχω παρατηρήσει ότι κάποια φώτα είναι σβυσμένα. Άλλα τετράγωνα είναι φωταγωγημένα (όλοι οι κεντρικοί δρόμοι είναι εντάξει) και άλλα όχι. Υποθέτω πως το κάνουν για να μειώσουν το φορτίο και όχι λόγω βλάβης.
    Ακόμα και στο ΟΑΚΑ βλέπω αλλαγή: κάποια τα σβύνουν.

  2. Ναι ανάσταση ξυπνήσαν εκεί στη δεη επιτέλους κ σε μας στο λυκαβητό τα χαν σβήσει εχθές! μεχρι τώρα μόνο τα φανάρια ξέραν να σβήνουν για να σκοτώνοντε περισσότεροι κ να μην καίγοντε οι λάμπες.

  3. Στο Ελληνικό τα φώτα είναι 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτά…

  4. Χαλάνδρι-Βριλλήσια-Μελίσσια & Καρέας κλειστά τα περισότερα δημόσια φώτα χθες το βράδυ. Ο νέος διοικητής της ΔΕΗ είναι πρώην στέλεχος μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας αυτοκινήτου. Ισως λοιπόν κάνει κάτι διαφορετικό.Λέω εγώ τώρα….

Top

Show Buttons
Hide Buttons