Δεδομένη η ανάγνωση ίριδας στο Samsung Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 25-07-2016 • AT 11:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

galaxy-note-7-iris-scanner-leaked-1

Θεωρείται πλέον δεδομένο ότι το Galaxy Note 7 θα έχει αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ανθρώπινου ματιού και τώρα η φήμη ενισχύεται με νέες πληροφορίες. 

Σε δημοσίευμα του Sammobile εμφανίζονται νέες εικόνες από την οθόνη της συσκευής με τα όσα γράφει το μενού για τη λειτουργία του συστήματος αναγνώρισης της ίριδας του ματιού στο Galaxy Note 7. Στις ρυθμίσεις για το ξεκλείδωμα της συσκευής εμφανίζεται μία επιλογή που έχει να κάνει με την ίριδα του ματιού, προκειμένου να μπορεί ο κάτοχος ενός Galaxy Note 7 να ξεκλειδώνει τη συσκευή του κοιτώντας στην κάμερα.

Galaxy-Note-7-screenshots-2

Δύο άλλα screenshots από το μενού του επερχόμενου Samsung Galaxy Note 7 δείχνουν τις οδηγίες που δίνονται στον κάτοχο της συσκευής για το ξεκλείδωμα με την ίριδα του ματιού. Σε άλλα screenshots εμφανίζονται επιμέρους λειτουργίες του μενού του S Pen, ενώ μπορεί κανείς να δει τις συντομεύσεις που εμφανίζονται στην οθόνη του Galaxy Note 7, με βάση τα όσα θα προσφέρει το user interface του επερχόμενου phablet.

Σύμφωνα με το Phone Arena, στο Galaxy Note 7 θα υπάρχει μία μπροστινή κάμερα με αισθητήρα 12 Megapixel, στοιχείο που συνηγορεί στο ότι το επερχόμενο μοντέλο θα έχει ειδική τεχνολογία για το ξεκλείδωμά του με την ανάγνωση της ίριδας του ματιού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons