Δακτύλιος από σήμερα στην Αθήνα

by Stefanos Kofopoulos • On 03-09-2007 • AT 11:49 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

daktulios old

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εκτός και αυτό σημαίνει πολλές αλλαγές στον τρόπο που ζούμε. Εκτός από το άδειασμα – γέμισμα των συρταριών με τα καλοκαιρινά και φθινοπωρινά ρούχα, τα ζεστά ροφήματα στις καφετέριες, έρχεται για να μείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου 2008 ο δακτύλιος ο οποίος ισχύει “από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 7 το πρωΐ μέχρι τις 8 το βράδυ και την Παρασκευή από τις 7 το πρωΐ μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι. Δεν ισχύει τα Σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες, καθώς και τις μέρες που πραγματοποιούνται 24ωρες απεργίες των Μέσων Μαζικής Μεταφορών.”

Για το κέντρο της Αθήνα ο “δακτύλιος ορίζεται από τους δρόμους: Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ – Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη- Βρυάξιδος, Υμηττού, Ηλ. Ηλιού- Φραντζή- Συγγρού – Χαμοστέρνας- Πειραιώς – Ιερά Οδός- Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλατεία Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη- Πατησίων – Αλεξάνδρας”.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αλήθεια, ισχύει στην πράξη ο δακτύλιος; ή είναι ένα πεπαλαιωμένο μέτρο με τυπική -ή και μηδενική- ισχύ, που στην ουσία έχει αντικατασταθεί από την ελεγχόμενη στάθμευση; εγώ πέρσι πχ κάθε μέρα μέσα ήμουν, ζήτημα να είδα 2-3 φορές κάποιος να γράφει για δακτύλιο και η κατανομή των μονών-ζυγών οχημάτων ήταν ομοιόμορφη.

  2. Γιατί όμως δεν τον καταργούν;

  3. Eίναι μέχρι να βάλουν διόδια;

  4. Δεν είμαστε Αγγλία.. δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο ever.

Top

Show Buttons
Hide Buttons