Συνεργασία Spotify και Cosmote για δωρεάν μουσική [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

by Stefanos Kofopoulos • On 24-09-2013 • AT 3:22 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Συνεργασία Spotify και Cosmote για δωρεάν μουσική [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ]

Το Spotify είναι πλέον γεγονός στην Ελλάδα. H Cosmote όμως φέρνει το Spotify πιο κοντά σε όλους τους συνδρομητές της εταιρείας. Ήδη μπορείτε να κατεβάσετε το Spotify app δωρεάν και να ακούσετε μουσική κάθε μέρα, όλη μέρα.

ΝΕΟ: Το Spotify στην Ελλάδα, όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Οι συνδρομητες Cosmote θα μπορουν να εχουν Spotify Premium δωρεαν

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Cosmote θα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλο τον μουσικό κατάλογο του Spotify για δωρεάν data streaming σε κάθε ένα από τα 20 εκατομμύρια τραγούδια. Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε smartphones, tablets, PC ακόμα και κάποια Smart TVs.

Για να γίνει γνωστό το Spotify στην Ελλάδα οι συνδρομητές Cosmote θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Spotify εντελώς δωρεάν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Τα ειδικά “ελκυστικά πακέτα σύνδεσης” της Cosmote θα συνεχίσουν να προσφέρουν δωρεάν το Spotify Premium για μουσική ακόμα και χωρίς σύνδεση στο internet (offline). Η συνεργασία Spotify – Cosmote δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα εκτός από ό,τι αφορά την διαφημιστικό κομμάτι.

DOWNLOAD: Κατέβασε το Spotify app για iPhone στην Ελλάδα

Το Spotify επισημα στην Ελλαδα, συνεργασια με Cosmote

Με 20 εκατομμύρια τραγούδια διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο και 24 εκατομμύρια χρήστες, το Spotify αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη υπηρεσία για streaming μουσικής σε κάθε συσκευή. Το μόνο που αρκεί είναι σύνδεση στο internet και ένα smartphones, tablets, PC, Mac για να ακούσεις μουσική. Το Spotify έρχεται Ελλάδα σύντομα μεγαλώνοντας το δίκτυο των 32 χωρών που ήδη λειτουργεί και προσφέρει μουσική κάθε μέρα, όλη μέρα.

Στην Ελλάδα το Spotify είναι διαθέσιμο σε τρία πακέτα: δωρεάν με διαφημίσεις, Spotify unlimited για μουσική μόνο σε PC με κόστος 3.49 ευρώ / μήνα, Spotify Premium για μουσική σε smartphones, tablets, PC, Mac αλλά και offline χρήση χωρίς σύνδεση στο internet με κόστος 6.99 ευρώ / μήνα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ενδιαφέρουσα είδηση, αλλά αν μπορούσες να μοιραστείς ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιά προγράμματα χρήσης θα έχουν δωρεάν το Spotify θα ήταν ακόμη καλύτερα ;-)

  Πάντως την βολέυει την Cosmote η συνέργασία γιατί έτσι οι συνδρομητές θα καταναλώνουν περισσότερα Megabyte απο τα διαθέσιμα που έχουν (και φυσικά απο θέμα χρώματος και logo η συνεργασία ταιριάζει γάντι).

  Πάντως θυμίζει λιγάκι την συνεργασία Vodafone – Napster, που δεν ξέρω πόσο απέδωσε. Να δούμε τι θα γίνει με την συγκεκριμένη.

  • Εύγε! Πολύ καλό το παραπάνω. Οσο έρχονται νέες μεγάλες υπηρεσίες όπως το Spotify, τόσο το καλύτερο για όλους!

   @Νίκο, τι ακριβώς εννοείς “δεν ξέρω πόσο απέδωσε;” από ποιά άποψη; (Δεν είναι tricky question :P )

 2. @Argonaut Το λέω με την λογική οτι ο κάθε πάροχος κοιτάει να αυξήσει τα έσοδα του με διάφορες συνεργασίες.

  Δεν λέω, ενδιαφέρονται για τους συνδρομητές τους και προσπαθούν να φέρνουν νέες υπηρεσίες, ώστε να ακολουθούν τις εξελίξεις της αγοράς, αλλά στην τελική άμα δεν έχουν έσοδα δεν γίνεται τίποτα :-)

  Πιστεύω οτι η συνεργασία/παρουσίαση του Napster απο την Vodafone σκοπό είχε να αυξήσει την κατανάλωση MB απο τα data plan των συνδρομητών (που είναι ακριβά στην Ελλάδα) και γι’αυτό δεν ξέρω αν τους απέφερε τα αναμενόμενα.

  IMHO στην ίδια λογική κινείται και η Cosmote με το Spotify, αλλά πιστεύω οτι θα τα πάει καλύτερα μιας και το Spotify είναι κλάσεις ανώτερο.

 3. Εγώ που έχω cosmote, πως θα πάρω την δωρεάν συνδρομή ;

 4. Δωρεαν premium θα εχουν ολοι οσοι εχουν παγιο 65€ κ πανω

 5. Θα είναι δωρεά. Για όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες…και χρειάζεται οποιαδήποτε υπηρεσία internet είτε από πρόγραμμα είτε από πακέτο (εξαιρείται το day pass)

Top

Show Buttons
Hide Buttons