Cosmote και προβλήματα σε Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα

by Stefanos Kofopoulos • On 14-09-2010 • AT 8:01 pm • 16 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Cosmote και προβλήματα σε Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα

Για να απαντήσει σε tweets όπως αυτό, η Cosmote ενημερώνει με δύο δελτία τύπου ότι η Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω τεχνικής βλάβης. Εργασίες γίνοντα, μπλα μπλα μπλα και ζητάμε την κατανόηση σας. Πολύ τυπικά και γνωστά όλα αυτά μέχρι το σημείο που το δελτίο τύπου αναφέρει ότι “η Cosmote θα προχωρήσει στην πίστωση του παγίου του οικονομικού τους προγράμματος που αναλογεί στη διάρκεια της βλάβης, σε όσους συνδρομητές της επηρεάστηκαν”. Αυτό είναι εξυπηρέτηση όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη. Όσοι είχατε πρόβλημα από Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα να ρίξετε μια ματιά στον επόμενο λογαριασμό για την πίστωση.

Για την ιστορία, η βλάβη αποταταστάθηκε όπως ενημερώνει το @CosmoteGR: “Αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη σε όλες τις περιοχές. Η COSMOTE ζητά την κατανόηση των συνδρομητών της.”

Η COSMOTE ενημερώνει πως σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου της παρουσιάστηκε τεχνική βλάβη με αποτέλεσμα σε περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας να παρατηρούνται προβλήματα στην επικοινωνία.

Οι τεχνικές εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο να αποκατασταθεί η βλάβη στις περιοχές που επηρεάστηκαν, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ζητάμε την κατανόηση των συνδρομητών μας στις κατά τόπους περιοχές.

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης για τα προβλήματα στο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο που παρουσιάστηκαν σήμερα σε περιοχές της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας, η COSMOTE ενημερώνει για τα εξής:

Μετά από βλάβη που προκλήθηκε νωρίς το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών αναβάθμισης του δικτύου παρουσιάστηκαν προβλήματα στην επικοινωνία στις περιοχές της Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως σε όλες τις περιοχές. Η COSMOTE ζητά την κατανόηση των συνδρομητών της κι ενημερώνει ότι θα προχωρήσει στην πίστωση του παγίου του οικονομικού τους προγράμματος που αναλογεί στη διάρκεια της βλάβης, σε όσους συνδρομητές της επηρεάστηκαν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

16 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σεβασμός στον καταναλωτή και η 1η θέση για την Cosmote θα μείνει 1η θέση._

 2. Αυτό είναι εξυπηρέτηση όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη.

  Ούτως ή άλλως όρος συμβολαίου είναι, δεν μπορούσε να κάνει κι αλλιώς.

  • Μπορεί αλλά εσύ μπορείς να θυμηθείς πολλές φορές που συνέβη κάτι τέτοιο με άλλες εταιρείες.. για πες 3-4 παραδείγματα γενικά όχι telco μόνο.. και δεν μιλάω για αυτοκίνητα που εκεί παίζεται η ανθρώπινη ζωή και δεν μπορούν να κάνουν κάτι

 3. COSMOTE οπως παντα πρωτοπορα!
  Επρεπε να ειχε βλαβη η βοταφον η wind!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. αποζημίωση πως μπορούμε να πάρουμε άραγε ?

  • Eφόσον επιστρέφει τα χρήματα εκείνης της περιόδου,
   αποζημίωση για ποιό λόγο? για …ηθική βλάβη? :P

   • Σαφώς, διότι να σου δώσω ένα μικρό παράδειγμα, στην εταιρια που είμαι υπάρχουν 25 “κινητά” cosmote τα οποίο ενώνουν 4 χώρους – καταστήματα + 10 τεχνικούς σε όλη την Ελλάδα, + πωλήσεις κλπ κλπ. Τηλεφωνήμστα και όχι μόνο τα οποία αναγκαστικά έγιναν από άλλες γραμμές οι όποίες πληρώθηκαν επιπλέον ή ακόμα χειρότερα δεν έγιναν ποτέ.

 5. Kαλά, ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε, ακόμα και να χρεωθεί η cosmote τα bonus των πωλητών από τις δήθεν πωλήσεις που …θα έκαναν! +πολλά πολλά άλλα.
  Αυτό το κόστος, υπολογίζεται πολύ δύσκολα. Για “αποζημίωση”, το πολύ πολύ να δώσει δωρεάν χρόνο ομιλίας ή μια εκπτωσούλα στο πάγιο.

  Εγώ για παράδειγμα, ήμουν στo ακουστικό μου, όταν με πληροφορούσε η κοπέλα από την άλλη γραμμή ότι κέρδισα μια μεζονέτα στη Χαλκιδική. Έπεσε η γραμμή και το εξοχικό δόθηκε στον 1ο επιλαχόντα που μπόρεσε να μιλήσει ζωντανά με την εταιρεία ;)

  • Εντάξει έχεις δίκιο ως ένα σημείο άλλα το post μου είναι 100% αληθινό

 6. Εντάξει, αν αγαπώ το twitter είναι για tweets σαν και αυτά!

  • ε … το ξέρεις ότι δεν είσαι στο twitter έτσι ? #inception :)

 7. καλά το παραπάνω τιτίβισμα απλά είναι ευφυές,δεκτό υπερβολικό και μπλά μπλά μπλά αλλά είχε έμπνευση ο τύπος

 8. Δεν μου αρέσει το …ΟΤΕ στο όνομα, μιας και θυμίζει βρυκολακες απο τα παλιά. Σαν νο1 εταιρία σε εξυπηρέτηση θα το αλλάξουν επιτέλους;

 9. Στην περιοχή μου η cosmote έχει άθλιο σήμα,παραμόρφωση στον ήχο,συνεχείς διακοπές την επικοινωνίας και άλλα ωραία και όλα αυτά,στα περίχωρα της Θεσσ/νικης..ευχαριστώ που υπάρχει και η wind.

 10. http://www.pestaola.gr/cosmote-business-continuity/

  Ας το κλείσουν το τμήμα αφού το έχουν μόνο για να δίνουν συνεντεύξεις και μπλα μπλα.

  • Αυτό είναι μια καλή ερώτηση αλλά δεν σημαίνει ότι το τμήμα δεν πρέπει να υπάρχει ή ότι το backup θα πρέπει να δουλέψει ή να δουλέψει αμέσως. Για να δούμε πως θα το σχολιάσουν.

Top

Show Buttons
Hide Buttons