Πάσχα Cosmote με 36 εκ. SMS και 35ΤB data

by Stefanos Kofopoulos • On 07-04-2010 • AT 9:29 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

cosmote logo

Μετά την νηστεία από το φαΐ και την αμαρτία, οι Έλληνες επιδόθηκαν σε μια ακόλαστη χρήση κινητών τηλεφώνων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέθεσε η Cosmote, “μόνο την Κυριακή του Πάσχα το δίκτυο υποστήριξε 36,23 εκατ. SMS με τα 20,2 εκατ. γραπτά μηνύματα να διεκπεραιώνονται την πρώτη ώρα μετά την Ανάσταση” ενώ “την Κυριακή του Πάσχα στάλθηκαν όσα SMS είχαν σταλεί και την Πρωτοχρονιά του 2010”. Σε αυτό προσθέστε και την κατανάλωση 35ΤB δεδομένων σε σύγκριση με τα 16ΤB πέρσι και μετά αναρωτηθείτε αν φέτος ήσασταν λιγότερο κοινωνικοί σε σύγκριση με το 2009 ή αν η τεχνολογία, τα νέα smartphones και το Cosmote wireless broadband αλλάζουν την ζωή χρόνο με τον χρόνο.

Επίσης “αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος το Πάσχα, παρατηρήθηκε ιδιαίτερη κίνηση όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και στην ύπαιθρο, η οποία καλύφθηκε πλήρως λόγω των σημαντικών επενδύσεων της COSMOTE στην ανάπτυξη του δικτύου της στην Περιφέρεια.”

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολύ σημαντικές επενδύσεις στην περιφέρεια… το 3G είναι άγνωστη λέξη.

    • Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ.. αλλά δεν ξέρω τι εννοούν περιφέρεια. Θα κινηθώ περιφερειακά αυτό τον καιρό και θα το ελέγξω

  2. Εγώ πάντως, στη μέση του πουθενά που ήμουνα (μια ραχούλα στη Μάνη…), είχα σήμα 3G έξω από το σπίτι και με ταχύτητες ίδιες πάνω κάτω με αυτές που έχω στην Αθήνα.

  3. την Κυριακή του Πάσχα το δίκτυο υποστήριξε 36,23 εκατ. SMS

    Μαλλον τα μισα απο αυτα ηταν του τυπου “ειχατε μια κληση ” γιατι το δικτυο ολη τη μερα ηταν σχεδον νεκρο για κλησεις φωνης.

Top