Cosmote My Way, για τηλέφωνο με SMS και internet

by Stefanos Kofopoulos • On 28-09-2009 • AT 4:02 pm • 14 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Cosmote My Way, για τηλέφωνο με SMS και internet

Ήμουν τυχερός, γιατί την ημέρα που πήγα να αλλάξω το πρόγραμμα Cosmote που χρησιμοποιούσα, η εταιρεία παρουσίαζε την ίδια ημέρα τα Cosmote My Way. Η ιδέα είναι πολύ απλή: Διαλέγεις πρόγραμμα δηλαδή μηνιαίο πάγιο και ξέρεις ότι σε αυτό αντιστοιχούν X λεπτά χρόνου ομιλίας, Y SMS και Z Megabyte bandwidth. Για το My Way 30 που χρησιμοποιώ αυτό σημαίνει 170 λεπτά ομιλίας
ή/και βιντεο-κλήσεων, 408 μηνύματα SMS ή/και MMS, 326ΜΒ για πλοήγηση στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τον κατάλογο της Cosmote (ακολουθεί στην συνέχεια).

Αν η Cosmote κάνει κάτι σωστά με αυτά τα νέα προγράμματα είναι το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ προγραμμάτων για λεπτά χρόνου ομιλίας, SMS ή για internet. Με πολύ απλά λόγια η Cosmote λέει ότι μου εγώ θέλω τόσα ευρώ το μήνα, του δίνω αυτό και αυτό και εσύ κάνεις κουμάντο για την χρήση. Μπορώ πλέον να αποφασίσω αν θα ξοδέψω 50 λεπτά χρόνου ομιλίας και τα υπόλοιπα χρήματα στο internet ή αν θέλω τα στείλω 200 SMS τον μήνα και τα υπόλοιπα χρήματα να πάνε σε uploads φωτογραφιών στο Facebook και Τweets.

Η ευθύνη της διαχείρισης του λογαριασμού μεταφέρεται στον χρήστη αλλά μαζί με αυτή ο χρήστης απολαμβάνει την απόλυτη ελευθερία μέχρι το τελευταίο ευρώ και Megabyte! Το μόνο που λείπει είναι δυνατότητα ειδοποίησης με SMS όταν έχουν πχ καταναλωθεί 200MB ή 300 SMS.

Ακολουθεί το επίσημο press release.

Cosmote My Way προγράμματα, για τηλέφωνο με SMS και internet σε ένα πάγιο

Τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το πάγιό τους όπως επιθυμούν, χωρίς περιορισμούς, για ομιλία, μηνύματα (SMS/MMS) και πλοήγηση στο internet από το κινητό τους τηλέφωνο, προσφέρει για πρώτη φορά στους συνδρομητές συμβολαίου η COSMOTE, με την εμπορική διάθεση των νέων οικονομικών προγραμμάτων «COSMOTE MY WAY».

Πιο συγκεκριμένα, με τα δέκα νέα προγράμματα «COSMOTE MY WAY», με χαμηλά πάγια που ξεκινούν από 20€, οι συνδρομητές της COSMOTE μπορούν απλά να επιλέγουν ένα μηνιαίο ποσό και να το καταναλώνουν με διαφορετικό τρόπο κάθε μήνα σε οποιονδήποτε συνδυασμό από δωρεάν:

– λεπτά ομιλίας
– λεπτά video-κλήσεων
– μηνύματα SMS
– μηνύματα MMS
– πλοήγηση στο Internet.

Τα νέα οικονομικά προγράμματα «COSMOTE MY WAY» απευθύνονται σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές και διατίθενται σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στα OTEshops και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

Η COSMOTE βλέποντας τον κόσμο όπως οι πελάτες της, χωρίς περιορισμούς, συνεχίζει να εμπλουτίζει τη σειρά των προγραμμάτων που προσφέρει, σχεδιάζοντάς τα με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. titana ξερεις αν η cosmote δινει tethering στο iphone η γενικοτερα να μπορεις να χρησιμοποιησεις αυτα τα megabytes με το κινητο σου ως μοντεμ?

  • Το iPhone από Cosmote δίνει tethering αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Λογικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα MB για ό,τι θες. Το μόνο που νοιάζει την Cosmote είναι το όριο που έχει θέσει και όταν το ξεπεράσεις να πληρώσεις. Αν καταναλώνεις bandwidth μέσα από το iPhone ή χρησιμοποιείς το iPhone δεν νομίζω ότι τους νοιάζει.

 2. Cosmote και Vodafone παίζουν tethering κανονικά.

  • Με καλώδιο ε;

 3. Μα φαίνεται ότι παίζει ήδη!

 4. Πάρα πολύ καλό. Νομίζω ότι θα με καλύψει, ειδικά εγώ που ξεφεύγω στα sms και mms (chat το κάναμε το κινητό). Ευτυχώς που μπορώ να αλλάξω το πρόγραμμά μου τώρα τον Οκτώβριο. Ευχαριστώ για την ενημέρωση γιατί κάτι είχα ακούσει αλλά δεν ήξερα ακριβείς λεπτομέρειες.

 5. πάντως θεωρώ μεγάλο ελάττωμα για την ώρα, το γεγονός ότι δεν μπορεί να σε ενημερώσει για το υπόλοιπο. Καταναλώνεις στα τυφλα…

  • Σου παρέχουν την υπηρεσία δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν για το υπόλοιπο. Θα ήταν πολύ καλό βέβαια. Μπορείς να δεις όμως και το μετρητή του κάθε κινητού και να υπολογίζεις από εκεί.

 6. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος αριθμός που στέλνεις sms και σου έρχεται αναλυτικά τι έχεις καταναλώσει. Στο πρόγραμμα που είμαι εγώ, υπάρχει. Στέλνεις ΥΡ (λατινικοί χαρακτήρες) στο 1256 και σε λίγα δευτερόλεπτα ξέρεις.

 7. για χρήστες καρτοκινητής παίζει κάποιο πρόγραμμα με mb για χρήση internet, όπως πχ το Wind Plus non stop με 4€;

 8. @Telas όταν τον Ιούνιο έκανα μια δοκιμή έπαιζε το WindPlus Non Stop με το απεριόριστο αλλά μόνο μέσω wap Gprs κάτι που έκανε το κινητό εξαιρετικά αργό. Φασαρία λίγο οι ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις το πρόγραμμα για τη ρύθμιση AVN του Iphone απο την AppleΚανονικό mobile internet χρεωνόταν ανάλογα. Τώρα αν συνεχίζει να το δίνει μόνο με 3 ευρώ η Wind δε το ξέρω αλλά νομίζω έβαλε όριο πλέον τα 40Mb το μήνα

  Γενικά πάντως νομίζω οτι η λογική των ελληνικών εταιριών κινητής καταστρέφει το όλο consept του iphone. Δηλαδή για ένα καθάρα δικτυακό συζητάμε πόσα mb θα δικαιούμαστε και μάλιστα με πάγια που φτάνουνε στα όρια του απαράδεκτου.Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για εναρμονισμένες πρακτικέ;
  Με τέτοιο πάγιο σε τρίτες χώρες απλά δε σκέφτεσαι ούτε χρόνο ομιλίας,ούτε αριθμό sms και φυσικά ούτε πόσα mb κατανάλωσες…
  Πότε θα γίνουμε Ευρώπη;

  • Να κάνω μια χαζή ερώτηση τώρα.

   Γιατί γίνετε αυτό με πια λογική;Δλδ η εταιρίες σταθερής έχουν μικρότερα πάγια σε σχέση με τις εταιρία κινητής;

 9. Καλησπέρα, sorry που ξεθάβω ένα σχετικά παλιό ποστ, αλλά είμαι σε φάση που σκέφτομαι να πάρω και εγώ ένα από τα Comote MyWay.

  Σχετικά με αυτό που αναφέρεις παραπάνω:

  Μπορώ πλέον να αποφασίσω αν θα ξοδέψω 50 λεπτά χρόνου ομιλίας και τα υπόλοιπα χρήματα στο internet ή αν θέλω τα στείλω 200 SMS τον μήνα και τα υπόλοιπα χρήματα να πάνε σε uploads φωτογραφιών στο Facebook και Τweets.

  πως επιλέγεις που να πάνε τα υπόλοιπα δωρεάν των υπηρεσιών;

  Δηλαδή κάθε “τέλος του μήνα” θα πρέπει να τα έχεις φέρει έτσι ώστε αν έχεις ήδη ξεπεράσει πχ. τα δωρεάν MB, τότε το κόστος των επιπλέον μη δωρεάν MB θα πρέπει να ισοδυναμούν σε Euro με τα υπόλοιπα δωρεάν SMS ή/και δωρεάν χρόνο ομιλίας, για να μην πληρώσεις κάτι;

  • Μπορείς να στείλει και μήνυμα για να δεις τι υπόλοιπο έχεις.. στέλνεις ΕΥ στο 1256 και ενημερώνει για το υπόλοιπο σε ευρώ και μέχρι ποια μέρα μπορείς να το ξοδέψεις

Top

Show Buttons
Hide Buttons