Ταυτοποιήστε τα καρτοκινητά COSMOTE γιατί χανόμαστε

by Stefanos Kofopoulos • On 27-04-2010 • AT 11:09 pm • 11 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

cosmote what's up

Τρέξτε να προλάβαιτε μέχρι τις 30 Ιουλίου 2010 γιατί μετά το καρτοκινητό θα γίνει καρτο-άχρηστο. Ξέρετε, μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε ταυτοποιήσει τον αριθμό WHAT’S UP, COSMOΚΑΡΤΑ, FROG και CIAO σε ένα από τα καταστήματα Cosmote για τον γνωστό αντιτρομοκρατικό νόμο που όλοι γνωρίζουμε. Αν θέλετε να διατηρήσετε το νούμερο σας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και μέχρι πότε. Ακολουθούν και τα επίσημα λογάκια με πληροφορίες, τηλέφωνα κλπ.

Σε περισσότερα από 1000 σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα ταυτοποιούν οι πελάτες της COSMOTE τα καρτοκινητά τους

Πλησιάζει η λήξη της προθεσμίας ταυτοποίησης των καρτοκινητών και η COSMOTE συστήνει στους πελάτες της να επισπεύσουν τη διαδικασία δήλωσης των στοιχείων τους, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής.

Έχοντας στη διάθεσή τους περισσότερα από 1000 σημεία του εκτεταμένου δικτύου καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ Shops και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να ταυτοποιήσουν τα καρτοκινητά τους ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Η COSMOTE με στόχο τη διευκόλυνση του κοινού, έχει ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό και τις απαραίτητες υποδομές του δικτύου καταστημάτων, προκειμένου να εξυπηρετήσει άμεσα την συνεχώς αυξανόμενη κίνηση.

Σύμφωνα με το σχετικό νόμο (Ν.3783/2009) η καταληκτική ημερομηνία είναι 30 Ιουλίου. Η λειτουργία των καρτοκινητών που δεν θα έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι τότε θα διακοπεί. Υπενθυμίζεται ότι για να δηλώσουν το καρτοκινητό τους, οι συνδρομητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα SIM του καρτοκινητού και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Για άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, η διαδικασία της ταυτοποίησης πρέπει να γίνει από ενήλικα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να καλέσει την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητής στο 1313 για WHAT’S UP και COSMOΚΑΡΤΑ, στο 1299 για FROG και 1277 για CIAO.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ω ναι αλλιώς το κινητό τέλος

 2. Μας τα έχουν κάνει τούμπανο με αυτό το θέμα, όλο sms από την cosmote έχω, αφού ξέρουν, 29 Ιουλίου λίγο πριν κλείσουν τα μαγαζιά θα πάμε όλοι έτσι για σπάσιμο :D

 3. και ολο αυτο….στα πλαισια της “ασφαλειας” του πολιτη!

 4. Εγώ πάντως 3 φορές προσπάθησα να δηλώσω καρτοκινητό ανεπιτυχώς…. στο Γερμανό κάτι ακούγεται για λευκή απεργία (μια έχει πέσει το δίκτυο, μια έχει χαλάσει το φωτοτυπικό…) στα oteshops επικρατεί δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία, 3 λεπτά μετά τις 6:30 δεν απαντάμε ούτε σε ερώτηση…. κρίμα!!!!

  • Σε κατάστημα Cosmote που έχω πάει για πληρωμή λογαριασμών έχω την εντύπωση ότι το ένα ταμείο είναι πλέον για ταυτοποιήσεις και το άλλο ιγα πληρωμές. Προς το παρόν, 2 φορές τώρα, δεν έχω δει / ακούσει κάτι περίεργο

 5. Εγώ λέω να μην πάμε μέχρι η COSMOTE επιτρέψει επιτέλους mobile Internet στα καρτοκινητά της ;-) .

  • Χαχαχα.. όταν είναι νόμος του κράτους η Cosmote και κάθε άλλη εταιρεία κινητής δεν μπορούν να κάνουν τίποτα

 6. Εγώ έκανα ταυτοποίηση αν θυμάμαι καλά πέρσι τον Σεπτέμβριο. 2 νουμεράκια να ξεμπερδεύουμε μην τα αφήνουμε τελευταία στιγμή!

 7. Η καταληκτική ημερομηνία είναι ίδια για όλες τις εταιρείες, όχι μόνο για την Cosmote.

 8. Η Cosmote και η κάθε Cosmote μας πρήζει για τον απλούστατο λόγο οτι αν δεν το δηλώσεις θα αναγκαστεί να το κόψει αρα να χάσει τον πελάτη. Δεν το κανει απο την καλή της την καρδιά. Απλούστατο.

  • Προφανώς,, όπως και ο πελάτης θα χάσει την υπηρεσία που χρησιμοποιεί. Είναι win-win

Top

Show Buttons
Hide Buttons