Cosmote Απεριόριστα από 15 ευρώ με δώρο την Αγγελικούλα το τάνκερ

by Stefanos Kofopoulos • On 17-11-2010 • AT 6:33 pm • 13 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

Cosmote Απεριόριστα από 15 ευρώ με δώρο την Αγγελικούλα το τάνκερ

Η Cosmote επιμένει στα συμβόλαια απεριόριστα και στο βουκολικό concept διαφήμισης που πλέον έχει περάσει από την Νίνα την κατσίκα στο χωριό, το βουνό και την Μάνη. Είμαι σίγουρος ότι σε αυτά τα μέρη και ειδικά οι χαρακτήρες του διαφημιστικού “Όταν είσαι με τους περισσότερους κερδίζεις!” η σχέση με το internet είναι τόσο καλή όσο τα δέντρα και τα πουλάκι στο τοπίο. Με το Cosmote Απεριόριστα στα 15 ευρώ ο καταναλωτής έχει 50MB bandwidth για internet, 1500 δωρεάν λεπτά προς Cosmote, 15 δωρεάν λεπτά προς λοιπά εθνικά δίκτυα, 1500 δωρεάν SMS προς Cosmote, 100 δωρεάν SMS προς λοιπά εθνικά δίκτυα και αυτό ήταν. Οι εκπτώσεις για οικογενειακό πακέτο ξεκινούν από το Cosmote Απεριόριστα 25, μόνο.

Είναι κάπως fuzzy η ιδέα του κέρδους με το Cosmote Απεριόριστα από 15 ευρώ, ένα μήνα πριν από το 2011. Με την εμμονή σε δωρεάν SMS και φωνή εντός Ελλάδας να παραμένει το καρότο για πωλήσεις με διαφημίσεις τύπου Νίνα η κατσίκα και η Αγγελικούλα το τάνκερ, η Cosmote δείχνει ότι έχει δρόμο μέχρι να πιάσει τον παλμό της εποχής. Τα 50MB μπορεί να είναι αρκετά για όσους δεν χρησιμοποιούν smartphone για Twitter, Facebook και web από το κινητό αλλά για όλους τους άλλους μάλλον θα αποδειχθούν οριακά αν όχι λίγα. Βέβαια το bandwidth απαιτεί και σύνδεση στα cells της Cosmote, κάτι δεν φαίνεται να λειτουργεί εξίσου καλά με το παρελθόν.

Εδώ που φτάσαμε το ερώτημα είναι: Νίνα η κατσίκα ή Αγγελικούλα το τάνκερ;

Update: Σχετικά με τις ερωτήσεις και απορίες για τους παλιούς συνδρομητές Cosmote Απεριόριστα με internet, η Cosmote απάντησε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στα προγράμματα. Οι υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των MB για internet παραμένουν ως έχουν.

Ακολουθεί και το press release με τα yada yada.

Όταν είσαι με τους περισσότερους κερδίζεις!

– Νέα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, μόνο από 15€

Δωρεάν απεριόριστη επικοινωνία με τους περισσότερους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, με το χαμηλότερο πάγιο της αγοράς (15€), προσφέρει στους πελάτες της η COSMOTE, όπως υπενθυμίζει με τη νέα επικοινωνία «Μανιάτες» των προγραμμάτων «COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ», και το μήνυμα «Όταν είσαι με τους περισσότερους κερδίζεις!».

Παράλληλα, η COSMOTE εισάγει τα ανανεωμένα προγράμματα συμβολαίου «COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ με internet», που αποτελούν την πλέον ολοκληρωμένη και οικονομική πρόταση συμβολαίου, αφού προσφέρουν1:

Απεριόριστη δωρεάν επικοινωνία με όλη την COSMOTE (συμβόλαια και καρτοκινητά)
Απεριόριστη δωρεάν ομιλία και με όλα τα σταθερά, ανάλογα με το πρόγραμμα
Δωρεάν χρόνο ομιλίας και μηνύματα προς τα άλλα κινητά
Δωρεάν σερφάρισμα στο Internet από το κινητό.

Επιπλέον, με τη συμμετοχή των νέων προγραμμάτων COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σε Οικογενειακό Πακέτο COSMOTE, οι συνδρομητές απολαμβάνουν ακόμα μεγαλύτερη οικονομία, αφού κερδίζουν έκπτωση έως και 20€ σε κάθε μηνιαίο πάγιο.

Τα νέα οικονομικά προγράμματα απευθύνονται σε νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές και διατίθενται σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTEshops καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας. Επίσης, οι νέοι συνδρομητές μπορούν να έρθουν στην COSMOTE εύκολα και γρήγορα, καλώντας δωρεάν από το κινητό τους στο 13897 ή μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας www.cosmote.gr.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. sorry αλλά 50ΜΒ στο iphone δεν φτάνουν ούτε για ΖΗΤΩ………. Καλά τα πακέτα σε σχέση με πρίν αλλά πολύ πίσω ακόμα….

  • Θα προτιμούσαν να έκοβαν τον χρόνο ομιλίας και να είχαν τα ίδια SMS και περισσότερο bandwidth. Ποιός μιλάει στο τηλεφωνο σήμερα και θέλει να έχει και internet μαζί; Κανείς, γιατί όλοι έχουμε το internet (facebook, twitter, email) για επικοινωνία και SMS για κάτι πιο άμεσο και γρήγορο αλλά φτωχό σε πληροφορία

 2. Εγώ πάντος πρόλαβα να κάνω σύνδεση στο 25άρι με τα 250 MB πριν αλλάξουν τα πακέτα.

 3. στην Αγγλία με 41€ πάγιο (στην 3) παίρνεις: 500 λεπτά και 5000 SMS προς όλα τα δίκτυα, 5000 (ναι 5 χιλιάδες) λεπτά στο ίδιο δίκτυο, και ένα iPhone 4 δίνοντας 81€. Κάντε τις συγκρίσεις σας τώρα με τα 45€ της Γερμανικής Cosmote στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης των απολύσεων και του ΔΝΤ που έχουν τους μισούς μισθούς από τους Αγγλους. Είναι να απορεί κανείς γιατί οι Γερμανοί δε θέλουν να δανείζουν στην Ελλάδα αφού τα παίρνουν πίσω διπλά..

  • Αυτό που περιγράφεις είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αλλάξουμε και μάλλον off topic. Aυτό που με παραξενεύει είναι γιατί η “Γερμανική” Cosmote όπως την περιγράφεις, επιμένει σε φωνή και SMS όταν η μαμά εταιρεία και ο υπόλοιπος κόσμος βλέπει το internet ως ευκαιρία. Για να παίξεις καλό internet πουλάς και λίγο καλύτερα ή σημαντικά καλύτερα κινητά (σε hardware) και έχεις και μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους από εκεί. Επιπλέον εκπαιδεύεις του χρήστες στα online services και μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κουλτούρα αυτή στην επόμενη διαφημιστική σου καμπάνια, σε μια νέα υπηρεσία αποκλειστικά online κλπ κλπ

   • έχεις δίκιο βέβαια συμφωνώ και στο πρώτο σκέλος και στο δεύτερο. Θα έλεγα αφού μπορούν και πουλάνε σε αυτές τις τιμές λογικό είναι να συνεχίσουν. Πάντως έχε υπόψη σου ο φίλος που μου έστειλε τα στοιχεία από Αγγλία και τα επιβεβαίωσα μπαίνοντας στο site, μου είπε ότι εκεί πλέον μας θεωρούν τριτοκοσμική χώρα με ότι συνεπάγεται αυτό: κινητά πιο απλά (dummy, φθηνά) πιο πολύ voice κλπ κουλτούρα μειωμένης τεχνολογικής χρήσης δηλαδή. Ενα θετικό του Cosmote είναι ο Μιχάλης Μπλέτσας, ίσως επηρεάσει τα πράγματα.

 4. Συγγνώμη εγω που το γύρισα πριν ένα μήνα στο απεριοριστα με ιντερνετ 35 με 350μβ τι γίνεται? Θα παραμείνει αυτός ο όγκος δεδομένων ή θα μειωθεί στα 100μβ? Γιατί είναι ξεφτίλα να λες προγράμματα με ιντερνετ και να μειώνεις κατα 250μβ τα δεδομένα που πρέπει να διακινήσεις σε ένα μήνα και να αυξάνεις κατα 30 λεπτά την ομιλία προς άλλα δίκτυα!

  • Αυτή την απορία έχω και εγώ και θα μάθω αύριο που θα περάσω από Cosmote γιατί το απεριόριστα 25 είχα 250MB

 5. Και εγώ έχω Cosmote Απεριόριστα με Internet 45… Στο παλιό πρόγραμμα έχω 500ΜΒ στο καινούργιο βλέπω 350ΜΒ… Ελπίζω να μείνω στα 500MB τα οποία και καταναλώνω μέσα στο μήνα!!! Πάντως τα ενημερωτικά μηνύματα για τον έλεγχο υπολοίπου (αποστολή 1 στο 1256) μου δείχνουν ακόμα 500ΜΒ, το οποίο θέλω να πιστεύω ότι θα μείνει έτσι… Πάντως η μείωση των MB όντως μας γυρίζει πίσω… Δε θέλω ακόμα 10 λεπτά προς άλλους, θέλω min προς ΟΛΟΥΣ, sms προς ΟΛΟΥΣ, 1,5GB / μήνα… Ζητάω πολλά ή ότι έχουν οι ευρωπαίοι και αμερικανοί φίλοι μας?

 6. Πάντως η cosmote ας φτίαξει λίγο την κάλυωη του 3g που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!! Ήμουνα Vodafone και πήγα Cosmote με μεταφορά και το 3g έιναι τόσο άθλιο που ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να καταναλώσω τα δωρεαν 350MB του προγραμματος μου!!!! Και προσπαθώ… αλλά δεν πίανω 3g παρά μόνο σε κεντικούς δρόμους! (Χαλάνδρι, Βριλίσσια)

  Με τα βίας 100Mb και αυτά μπαίνοντας youtube για να τελιώνουν..

  Κανονικά κατανάλωνα 500+mb το μήνα χωρις youtube.

  • Συμφωνώ αλλά για να είμαστε δίκαιοι δεν νομίζω ότι για αυτό ευθύνεται μόνο η Cosmote ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία κινητής όταν όλοι θέλουν να έχουν σήμα καμπάνα αλλά κανείς δεν θέλει να έχει μια κεραία κοντά του. Είναι τραγικό αυτό και καταλήγουμε να έχουμε MB που πληρώνουμε αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για δουλειά ή διασκέδαση on the go

 7. δυστυχώς για μένα καταργήσανε τα προγράμματα my-way…

  Καλά τα 1500 λεπτά προς ΚΟΣΜΟΤΕ στα “απεριόριστα” αλλά αν θέλεις να μιλήσεις με άλλα δίκτυα χρεώνεσαι δυσανάλογα πολλά.

 8. Εγώ έχω το i-20 με 250ΜΒ που με καλύπτουν πλήρως για τη χρήση που κάνω. Βλέπω στο site ότι τα προγράμματα i υπάρχουν ακόμα και μάλλον αυτά απευθύνονται σε χρήστες που θέλουν περισσότερα data και λιγότερη ομιλία.

Top

Show Buttons
Hide Buttons