Cosmote 11831 iPhone App

by Stefanos Kofopoulos • On 21-10-2009 • AT 1:24 pm • 17 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Cosmote 11831 iPhone App

Cosmote 11831 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος παρακαλώ μην κοιτάζετε την εφαμοργή γιατί δεν πρόκειται να κάνει κάτι περισσότερο. Κάντε tap στο 11831 που αναβοσβήνει για να καλέσετε το 11831 προφανώς. Δωρεάν από το iTunes της γειτονιάς με αγάπη από την Cosmote και την οθόνη του iPhone που θέλει tap – tap αγάπη και φυσικά την πρώτη Ελληνική κινητής τηλεφωνίας να βγάζει iPhone app. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλο λόγο εκτός από marketing και branding για το Cosmote 11831 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου Ελλάδος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. …και αυτό το λένε app? Αχ τι θα δούμε ακόμα!

  • Για hype, marketing και branding είναι super κίνηση αλλά η χρησιμότητα αμφισβητείται.

 2. Το Pestaola από το μεσημέρι μέχρι πριν λίγο μια εμφανιζόταν μια εξαφανιζόταν από το διαδίκτυο.. δεν νομίζω να το αντιμετώπιζα μόνο εγώ; ελπίζω να μην συμβαίνει κάτι.

 3. Useless δεν είναι για πολλούς λόγους. Κάνει καλό στην εταιρεία για marketing, branding, buzz κλπ. Δίνει στον χρήστη την δυνατότητα να είναι μόλις ένα tap μακρυά από το 11831. Είναι δωρεάν. Όλα αυτά μαζί μόνο useless δεν καθιστούν το app αλλά δεν είναι αυτό το νόημα. Θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα, όπως σύνδεση σε κάποια βάση για αναζήτηση στοιχείων και επιλογή για κλήση κλπ.

  Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στις επόμενες εκδόσεις όπως δεν ξέρουμε τι στόχο είχαν για το app.

  • Συμφωνώ

 4. Kάτι λύπει; Ολόκληρη η “εφαρμογή” είναι ένα ανέκδοτο!!!

 5. Kάτι λείπει; Ολόκληρη η “εφαρμογή” είναι ένα ανέκδοτο!!!

 6. Εμένα μ’αρέσει σαν κίνηση. Είναι η πρώτη εταιρία που δημιουργεί application, δείχνει innovation και φαίνεται να προσπαθεί να μπει στα πράγματα! Ίσως να μην έχει τα resources να κάνει κάτι καλύτερο.. Ίσως να πιστεύει ότι δεν αξίζει τον κόπο προς το παρόν. Θα δείξει..

  Απο την άλλη (μιλάει το διαβολάκι τώρα) θα μπορούσε να φτιάξει ένα μικρό directory με τηλέφωνα πρώτης ανάγκης (τουλάχιστον) και κανένα άλλο απλό/χαζό για να να μην το σχολιάζουμε αυτή τη στιγμή.. :)

  Εγώ θα έλεγα να κάνει κάτι πρώτα με το website της (Alexa: 2,1M !!) και μετά ας προχωρήσουν και στο innovation!

  • Μάλλον δεν έχετε δει την επίσης δωρεάν εφαρμογή Hellas Yellow Pages που όντως προσφέρει απίστευτες λειτουργίες με τον εντοπισμό θέσης κλπ κλπ! :p

   • http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=331545277&mt=8

    Ο πλήρης τίτλος είναι Greek Yellow Pages!

    :)

   • H αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα για τις Ελληνικές εφαρμογές.. Τώρα που το βλέπω, ναι.. μπορώ να πω ότι είναι λίγο lame που λέμε και στο χωριό μου.. Thanks για το info!

   • Πραγματικα πολύ καλό app. Το ειδα σήμερα στο store και το έβαλα αμέσως αν και είχα πολλές επιφυλάξεις μιας και η εμπειρία μου σαν υπάλληλος εκεί δεν ήταν και η καλύτερη αναφορικά με τα αντανακλαστικά τους στις νέες τεχνολογίες. Τελικά την θεωρώ από τις καλύτερες ελληνικές προσπάθεις, με πολλά και χρήσιμα features. Πολλά εύγε στην εταιρεία ποθ το έφτιαξε, αλλά και στο Yellow Pages που επένδυσε σε αυτό.

 7. ε…ναι καλό το 118 πως το λένε ωραία τα apps μακάρι να βγάλει και να κάνεις αναζήτηση μέσα από το app (αν και λίγο οξύμορο διότι απο το 11831 βγάζει χρήματα με ενα app δεν θα έβγαζε) αλλά πότε θα μας δώσει ιντερνετ στα καρτοκινητά αυτή η εταιρεία; ΠΟΤΕ;;;;;;;;

 8. H Cosmote να βγαλει ενα app για το my view

 9. Στην εποχή του 118-οτιδήποτε, δεν χρειάζεται πια να θυμάσαι κανένα συνδυασμό 2 τελευταίων ψηφίων.. Έχεις το app σε μία σελίδα της homescreen και είσαι 2 tap away..

  Από τη μεριά της Cosmote: brand enhancement κυρίως, ειδικά αν είσαι συνδρομητής Wind ;)

  Το πρώτο βήμα έγινε, ας δούμε τα πιο ενδιαφέροντα υπόλοιπα..

 10. αμα δε χρεωνε και οσο χρεωνουν οταν παιρνεις αυτα τα τηλεφωνα θα ηταν μια χαρα…

  • Δεν ευθύνεται η Cosmote ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία κινητής για τις τιμές των τηλεφώνων. Ειδικά για το iPhone τα πράγματα είναι πολύ περιορισμένα από την Apple

Top

Show Buttons
Hide Buttons