Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας για το Περιβάλλον

by Stefanos Kofopoulos • On 31-07-2006 • AT 2:33 pm • 9 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom


conservartion volunteers greece

Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας για το Περιβάλλον (Π. Ε. Ε. Π) αναζητά εθελοντές “για την έμπρακτη συμμετοχή των νέων στην προστασία του περιβάλλοντος και στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, για την προώθηση της εθελοντικής παιδείας και προσφοράς, για την δημιουργική συνεργασία νέων από όλο τον κόσμο, για την τοπική ανάπτυξη και ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της χώρας”.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Να πας κι εσύ εθελοντής
  Γιατί αν δεν έρθεις μπορεί να σε ψάχνουνε
  Να πας κι εσύ εθελοντής
  Στου Καλατράβα τον τάφο μας θάβουνε
  Να πας κι εσύ εθελοντής
  Λόττο χαπάκια συσσίτιο μοιράζουνε
  Θα φας κι εσύ εθελοντή
  Μαύρα κοράκια ον λάιν μας κοιτάζουνε

  Αφιερωμένο στους απανταχού είλωτες!!!!

 2. Κάνεις λάθος.. αν δεν υπήρχε ο εθελεντισμός πολλά από αυτά που υπάρχουν γύρω σου σήμερα δεν θα ήταν πραγματικότητα.

 3. Ο εθελοντισμός είναι η αναβίωση της δουλείας. Εξάλλου και οι ειλώτες εθελοντές ήταν. Απλά αν δεν ήθελαν τους σκότωναν. Και σήμερα αντί για ξεροκόμματα τους δίνουν μοριάκια για τον ΑΣΕΠ. Ζήτω η εθελούσια ειλωτεία!

 4. Κάνεις λάθος.. και έχεις μπερδέψει τον εθελοντικό με τον ΑΣΕΠ. Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

  Οι δούλοι ήταν υποχρεωμένοι και καταπιέζονταν. Οι εθελοντές κάνουν αυτό που θέλουν επειδή το θέλουν.

 5. Οι εθελόντες των Ολυμπιακών δελεάζονταν να γίνουν με μοριάκια στον ΑΣΕΠ και καλά ως προϋπηρεσια. Έχω αρκετούς γνωστούς, που το έκαναν και γι αυτό. Άρα δεν είναι και τόσο αγαθές οι προθέσεις τους. Και αντί για μοριάκια τους πέταξανε στα μούτρα μερικά κινητά, που για να τα πάρουν έπρεπε να ποδοπατηθούν και να δαρθούν μεταξύ τους, γιατί δεν έφταναν. Αν το κράτος θέλει βοήθεια μπορεί να την πληρώσει. Με τόση ανεργεία δε νομίζω ότι μας μάρανε ο εθελοντισμός. Και τέλος πάντων ήταν αδιανόητο στελέχη του ΑΘΗΝΑ 2004 να παίρνουν τααααα λεφτά και να έχουν την απαίτηση κάποιοι να δουλεύουν χαμάληδες χωρίς έστω ένα τιμητικό φράγκο.

  Αυτά. Παιδιά μην τρώτε κουτόχορτο. Και ο ιδεαλισμός σας δεν σχετίζεται με τον εθελοντισμό του κράτους. Αυτοί μας χαρίζουν κάτι; Εμείς γιατί να τους το χαρίσουμε;

 6. Δεν αναφερόμουν στον εθελοντισμό κατά την διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων αλλά γενικά.

  Όσο για την ερώτηση “αυτοί τί μας χαρίζουν” θα απαντήσω ως εξής: γιατί καίγεσαι για την παγκοσμιοποίηση ή τον πόλεμο ας πεθάνουν οι άλλοι αφού εσυ τρως και είσαι καλά.

 7. Sorry που το λέω αλλά το σχόλιο σου ήταν εντελώς άστοχο. Δεν νομίζω ότι από όλα όσα είπα βγαίνει το συμπέρασμα ότι αδιαφορώ για τους άλλους. Μάλλον αυτοί που διατείνονται για το πνεύμα του εθελοντισμού δε δίνουν δεκάρα για την ζωή των υπολοίπων. Και εγώ επειδή παρεξηγήθηκα αναφέρομαι κυρίως στον εθελοντισμό όπως προβλήθηκε την περίοδο των Ολυμπιακών. Δε νομίζω ότι κανείς εναντιώνεται στους Γιατρούς του Κόσμου πχ, που είναι από τους λίγους που βοηθούν κόσμο στο Λίβανο.

 8. Το σχόλιο σου “Παιδιά μην τρώτε κουτόχορτο. Και ο ιδεαλισμός σας δεν σχετίζεται με τον εθελοντισμό του κράτους. Αυτοί μας χαρίζουν κάτι; Εμείς γιατί να τους το χαρίσουμε;” αυτό μου έδωσε να καταλάβω.

  Μάλλον μπερδευτήκαμε γιατί εγώ μιλούσα για τον εθελοντισμό γενικά ενώ εσύ αναφερόσουν την Ολυμπιάδα.

 9. “Το ποσό συμμετοχής σε ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας είναι 120 € και καλύπτει μέρος από τα διοικητικά και λειτουργικά έξοδα της οργάνωσης. Για συμμετοχή σε παραπάνω από ένα πρόγραμμα την ίδια χρονιά, το ποσό για κάθε επιπλέον πρόγραμμα είναι 80 €.”

  lol

Top

Show Buttons
Hide Buttons