Οι μισοί εταιρικοί χρήστες χρησιμοποιούν BlackBerry, εσείς;

by Stefanos Kofopoulos • On 04-12-2010 • AT 9:50 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Οι μισοί εταιρικοί χρήστες χρησιμοποιούν BlackBerry, εσείς;

Σύμφωνα με τα στοχεία της ComScore των τελευταίων 2 μηνών, η χρήση κινητών τηλεφώνων σε εταιρικό περιβάλλον διαμορφώθηκε ως εξής: BlackBerry 51.2% , iPhone 22.7% , Google 12.1%. Αυτά είναι τα ποσοστά από την χρήση κινητών που οι εταιρείες πληρώνουν πλήρως η μερικώς στους εργαζομένους τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα δεν είναι απόλυτα, ούτε καταγράφουν κάποια τάση. Αποτυπώνουν την εικόνα των τελευταίων δύο μηνών στην Αμερική μαζί με τις συνήθειες των corporate χρηστών και white colars που χρησιμοποιούν το κινητό για δουλειά. Η διαφορά μεταξύ RIM και Apple είναι σημαντική αλλά μένει να δούμε πως θα διαμορφωθεί το επόμενο δίμηνο και η ComScore γνωστοποιήσει νούμερα ξανά. Μην ξεχνάμε άλλωστε την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα σε RIM και Apple όχι μόνο για τις πωλήσεις κινητών αλλά και τις δυνατότητες των προϊόντων στην smartphone και tablet κατηγορία. Το βίντεο PlayBook vs iPad είναι χαρακτηριστικό.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Blackberry για την δουλειά,
  αλλά το προσωπικό τηλέφωνο είναι ΠΑΝΤΑ iPhone :)

 2. “Μην ξεχνάμε άλλωστε την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα σε RIM και BlackBerry…”

  RIM και Apple… !!

 3. blackberry, όχι εταιρικό , αλλά προσωπικό. Από τότε που το πρωτοέπιασα δε λέω να το αλλάξω!

 4. Symbian φυσικά!Θέλω να λαμβάνω τα mail mou στην homescreen και να τα επεξεργάζομαι με το Quickoffice, ενώ ταυτόχρονα συνομιλώ με συνεργάτες στο εξωτερικό μέσω ΙΜ (msn,skype κλπ) και το GPS με καθοδηγεί στον επόμενο πελάτη.Και να μην ξεχάσω πως διαβάζω τα τελευταία νέα από εφημερίδες και blogs (πάλι στην homescreen).
  Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν εννοείται….
  Οκ για διασκέδαση όταν ταξιδεύω με αεροπλάνο ή τρένο βλέπω καμιά ταινιούλα (3.5″ και στο άμεσο μέλλον 4″ οθόνη) ή παίζω κανένα παιχνιδάκι.

Top

Show Buttons
Hide Buttons