Ο Comex σχολίαζει το Google TV, hacking εξελίζεις ή ένα ακόμα tweet;

by Stefanos Kofopoulos • On 23-11-2010 • AT 3:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Ο Comex σχολίαζει το Google TV, εξελίζεις ή ένα ακόμα tweet;

Όταν ο Comex σχολιάζει το Google TV μετά από το hack στο firmware, τότε τα πράγματα μάλλον είναι σοβαρά ή τουλάχιστον θα γίνουν. Έχει περάσει περίπου ένας μήνας από την πρώτη αναφορά για hack στο Sony Google TV. Προφανώς κανείς δεν είναι χαρούμενος με τα νέα, τουλάχιστον στον corporate κόσμο, τα πράγματα όμως έχουν μπει σε μια hacking τροχιά (ακολουθεί βίντεο). Με τα 2 tweets ο Comex φαίνεται πως διασκεδάζει με την ιδέα του Google να ενημερώνει συχνά το Google TV firmware, λέει όμως κάτι πολύ πιο σοβαρά. Κάτι που έχει γραφτεί και σχολιαστεί πολλές φορές, το πόσο χαζό είναι όλο αυτό το σύστημα με τις άδειες χρήσης περιεχομένου ανά χώρα και ήπειρο. Εξελίξεις ή απλά ένα ακόμα tweet από έναν από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο iPhone hacking scene; Ο χρόνος θα δείξει.

Google, if you update the Google TV firmware to *aggressively* (avoid cat and mouse) pretend to be a PC, I will love you so much…

Although maybe the current Google TV blocks will remind the general public of how stupid the whole content licensing system is.

Το βίντεο δείχνει το hack για το Sony Google TV Recovery Menu

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons