Ο Nicholas Allegra εκτός Apple, χωρίς Comex Jailbreak το iOS 6

by Stefanos Kofopoulos • On 19-10-2012 • AT 2:00 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Ο Nicholas Allegra εκτός Apple, χωρίς Comex Jailbreak το iOS 6

Όλα τα όμορφα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν και στην περίπτωση του Comex το όνειρο φαίνεται πως τελείωσε. Ο γνωστός hacker βρίσκεται εκτός Apple για λόγους που δεν γνωρίζουμε ακριβώς αλλά δεν φαίνεται να τον απασχολούν ιδιαίτερα.

Ο Comex ήταν ο hacker πίσω από τα πολύ γνωστά hacks για jailbreak στο iOS και στο iPhone. Η Apple αποφάσισε πριν από ένα χρόνο ότι αξίζει να προσλάβει τον καλύτερο hacker του iOS και να συνεργαστεί μαζί του. Για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο ο Comex έγραφε κώδικα για την Apple μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Η επίσημη δικαιολογία του Comex για την διακοπή της συνεργασία με την Apple είναι απλή: ξέχασε να απαντήσει στο email που του ζητούσαν αν θέλει να συνεχίσει να εργάζεται στην Apple ή όχι.

Ο Comex βρίσκεται εκτός Apple, κανείς δεν γνωρίζει τα projects που ασχολήθηκε αλλά ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το jailbreak στο iPhone και το iOS 6. Θέλει να συνεχίσει τις σπουδές του και θα επικεντρωθεί σε αυτό, μέχρι την στιγμή που ένα νέο gadget θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

Το πραγματικό όνομα του Comex είναι Nicholas Allegra και αποκαλύφθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου από το περιοδικό Forbes. Λίγο αργότερα ο Allegra έπιασε δουλειά στην Apple μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολλοί θα τον μισούν γι’αυτό που έκανε. Ειδικά απο Ελλάδα… Grr!!! :P

Top

Show Buttons
Hide Buttons