Η Comart συμμετέχει στο 4o Photonet Special Day

by George Polyzos • On 01-12-2017 • AT 10:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging Newsroom

H Comart θα συμμετάσχει στην εκδήλωση «4η Photonet Special Day» εκθέτοντας λύσεις και προϊόντα για τους επαγγελματίες φωτογράφους και εικονολήπτες.

Στόχος του 4ου Photonet Special Day είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.), καθώς και των ερασιτεχνών – prosumers φωτογράφων, που εντάσσονται σε σωματεία, ομάδες, λέσχες κ.λπ. πάνω στις νέες λύσεις και προϊόντα του τομέα τους. Το 4o Photonet Special Day θα πραγματοποιηθεί στο Novus City Hotel, Πλατεία Καραϊσκάκη, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 11πμ-7μμ.

ATEM Television Studio HD

Το πρώτο live production switcher που σχεδιάστηκε για τους επαγγελματίες AV. Διαθέτει 4 SDI και 4 HDMI εισόδους για σύνδεση με έως και 8 πηγές και υποστηρίζει όλα τα formats έως 1080p60. Είναι ιδανικό για ζωντανές καλύψεις, web shows και AV. Απλά συνδέστε τις κάμερες και ξεκινήστε την ζωντανή μετάδοση.

HyperDeck Studio Mini

Ένα μικρό και φορητό broadcast deck για επαγγελματική, υψηλής ποιότητας καταγραφή και αναπαραγωγή 10-bit βίντεο σε ProRes αρχεία σε SD και UHS-II κάρτες. . Έχει 6G-SDI για εργασία σε όλα τα formats μέχρι 2160p30, HDMI 2.0 για monitoring, διπλές υποδοχές κάρτας SD για non-stop καταγραφή και έξοδο αναφοράς με ενσωματωμένο sync generator που επιτρέπει την αλυσιδωτή σύνδεση και συγχρονισμό πολλών decks συγχρόνως. Το HyperDeck Studio Mini περιλαμβάνει RS-422 deck control, ενσωματωμένο τροφοδοτικό και ethernet με PoE και επιπλέον επιτρέπει φόρτωση media μέσω FTP.

Web Presenter

Η ιδανική συσκευή για την ζωντανή μετάδοση γαμήλιας τελετής και εκδηλώσεων μέσω internet ή ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα. To Web Presenter μετατρέπει οποιαδήποτε SDI ή HDMI πηγή βίντεο σε USB webcam ώστε να επιτυγχάνεται υψηλότερη ποιότητα σε διαδικτυακή μετάδοση, web streaming, για YouTube Live, Facebook Live κλπ. Διαθέτει εισόδους 12G-SDI και HDMI, είσοδο XLR μικροφώνου, HiFi είσοδο ήχου, και μετατρέπει κάθε SD, HD ή UltraHD σε 720p για εύκολο και υψηλής ποιότητας streaming.

Blackmagic Design Video Assist και Video Assist 4K

Προσθέστε επαγγελματική παρακολούθηση και καταγραφή στην βιντεοκάμερα σας! Έχει φωτεινή οθόνη υψηλής ανάλυσης 1920 x 1080, μεγέθους 5 ιντσών για το Video Assist και 7 ιντσών για το Video Assist 4K. Δυνατότητα εγγραφής έως 1080p60 για το 5 ιντσών Video Assist και έως 2160p30 για το Video Assist 4K. Μπορεί να προστεθεί σε οποιαδήποτε κάμερα για να εξασφαλίσει τέλεια εστίαση και διαμόρφωση. Η ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής χρησιμοποιεί κάρτες SD υψηλής ταχύτητας για να καταγράψει επαγγελματικά ProRes και DNxHD αρχεία με απίστευτη ποιότητα και βάθος χρώματος 10 bit.

Blackmagic Studio Camera HD

Μια εξελιγμένη κάμερα για ζωντανές συνδέσεις! Μέσα σε ένα σκληρό και ελαφρύ σώμα από κράμα μαγνησίου έχετε viewfinder 10 ιντσών, talkback, δείκτες tally, phantom powered μικροφωνικές συνδέσεις, ενσωματωμένη οπτική ίνα και SDI συνδέσεις που επιτρέπουν τη σύνδεση με switcher με ένα μόνο καλώδιο! Είναι διαθέσιμη σε μοντέλα HD και Ultra HD, και παρέχει όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά για multi camera παραγωγή και εκπομπή.

HyperDeck Studio

Ποιότητα ασυμπίεστης 10bit εγγραφής SD/HD, ProRes ή DNxHD format απευθείας στον SSD δίσκο! Το HyperDeck Studio είναι μια συμπαγής και ελαφριά συσκευή ώστε να είναι τέλειο όργανο καταγραφής. Το HyperDeck Studio παρακάμπτει τη συμπίεση της μηχανής και καταγράφει οποιαδήποτε πηγή από SDI και HDMI απευθείας στην υψηλότερη ποιότητα ασυμπίεστου βίντεο 10bit SD/HD καθώς και συμπιεσμένο ή ασυμπίεστο ProRes/DNxHD format σε QT ή MXF wraper.

Blackmagic Design Converters

Μετατροπή του σήματος επαγγελματικής ποιότητας SD και HD. Ιδανικό εργαλείο για την μετατροπή σημάτων για χρήση σε broadcast monitors, decks, routers, switchers κλπ. Αυτόματη ανίχνευση πηγών SD και HD έως 1080p60.

Κάμερα Lumens PTZ

Μια τηλεχειριζόμενη κάμερα με λειτουργίες Pan/Tilt/Zoom, εξοπλισμένη με επαγγελματικό αισθητήρα 1/2.8 ίντσας, ανάλυση εξόδου Full HD 1080p και δυνατότητα οπτικού zoom 15Χ – 30Χ. Η κάμερα χρησιμοποιεί έναν εξαιρετικά αποδοτικό μοτέρ για την επίτευξη υψηλής ταχύτητας και ακριβείας κινήσεων. Υποστηρίζει έξοδο SDI & DVI. Σύνδεση μέσω remote control (VS-420 camera controller με joystick) για τον χειρισμό έως και 7 καμερών.

Η καμέρα Lumens PTZ σε συνδυασμό με το Blackmagic Design Web Presenter αποτελεί την ιδανική λύση για την ζωντανή μετάδοση κοινωνικών και άλλων εκδηλώσεων, σεμιναρίων, εκπαιδεύσεων κλπ.

Συστήματα αποθήκευσης και δίσκους της LaCie για φωτογραφία και βίντεο όπως:

Lacie Rugged

που συνδυάζουν υψηλές ταχύτητες, ανθεκτικότητα σε κραδασμούς, σκόνη, νερό, χωρητικότητες έως 5 ΤΒ, ασφάλεια RAID, μοντέλα SSD και HDD και συνδεσιμότητες USB 3 και Thunderbolt για αποθήκευση και επεξεργασία μεγάλων όγκων φωτογραφιών ή βίντεο «εν κινήσει»

LaCie 6big-12big Thunderbolt 3

με δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι 120 TB! για τεράστιες ποσότητες δεδομένων από κάμερες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με ταχύτητες που φτάνουν έως 1400ΜΒ/s και 1200MB/s σε RAID 5 και εως 2600MB/s για το 12big και 1400MB/s για το 6big.

LaCie 2big Dock με Thunderbolt 3

το οποίο προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και τεράστια χωρητικότητα. Το LaCie 2big Dock είναι ένας κομψός αλλά ισχυρός σταθμός σύνδεσης που παρέχει θύρες για τη σύνδεση άλλων συσκευών, χαρακτηριστικό που θυσιάζουν πολλοί φορητοί υπολογιστές τα τελευταία χρόνια. Μέσω ενός μόνο καλωδίου, απλοποιεί και συγκεντρώνει την επιφάνεια εργασίας συνδέοντας κάρτες SD, κάρτες Compact Flash και άλλες συσκευές απευθείας με φορητό υπολογιστή. Το αποτέλεσμα είναι μια απλουστευμένη, πιο αποτελεσματική και γρήγορη ροή δημιουργικών εργασιών.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons