Συνεργασία των EY και SAP για την ανάπτυξη του blockchain

by George Polyzos • On 25-03-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η EY ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη SAP για την περαιτέρω ανάπτυξη εφαρμογών blockchain σε μια σειρά από κλάδους σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της υπάρχουσας συμμαχίας τους, οι δύο οργανισμοί συνεργάζονται για την ενσωμάτωση εφαρμογών και υπηρεσιών blockchain με το σύστημα ψηφιακής καινοτομίας SAP Leonardo, προκειμένου να επιταχυνθεί η εφαρμογή του blockchain από τις επιχειρήσεις στις δραστηριότητές τους.

Το ΕΥ Ops Chain, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους πελάτες της ΕΥ να απλοποιήσουν τη διαχείριση της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές που βασίζονται στο blockchain και θα ενσωματωθούν στο SAP Leonardo. Χρησιμοποιώντας το EY Ops Chain, οι επιχειρήσεις θα είναι σε θέση να ενοποιήσουν αποτελεσματικά τις ψηφιακές συμβάσεις, τις κοινές πληροφορίες αποθεμάτων και logistics, την τιμολογιακή πολιτική, την τιμολόγηση και τις πληρωμές. Αυτό θα βελτιώσει την ακρίβεια των προβλέψεων και την επίτευξη των στόχων πωλήσεων, ενώ θα μειώσει τις ανάγκες κεφαλαίου κίνησης.

Το SAP Leonardo απλοποιεί την καινοτομία με τη χρήση νέων τεχνολογιών και τις ενσωματώνει στις δραστηριότητες του πελάτη, εξασφαλίζοντας πλήρη δυνατότητα επέκτασης. Το σύστημα ψηφιακής καινοτομίας περιλαμβάνει υπηρεσίες και τεχνολογίες, όπως το Internet of Things (IoT) και το blockchain. Το SAP Leonardo μπορεί να μετασχηματίσει «συστήματα αρχείου» – συστήματα “back-end”, όπως συστήματα επιχειρηματικού σχεδιασμού πόρων (ERP) ή συστήματα διαχείρισης πελατών (CRM), που εστιάζουν στη διαχείριση ροής εργασίας (worκflows), επιχειρηματικών διαδικασιών και αρχείων εγγραφών (records) – σε «συστήματα ευφυΐας», που ανιχνεύουν, ερμηνεύουν και αντιδρούν αυτόματα σε μεγάλους όγκους δεδομένων.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons