Υποτροφίες του Coding Bootcamp για Επανειδίκευση στον Προγραμματισμό

by George Polyzos • On 20-05-2018 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Στις 4 Ιουνίου 2018, το Coding Bootcamp 5 της AFDEmp (Alliance For Digital Employability) ξεκινάει νέο κύκλο απογευματινών μαθημάτων (18:00-22:00) για όσους εργάζονται το πρωί και θέλουν να επανειδικευθούν ως προγραμματιστές σε Java ή C#, σε μόλις 24 εβδομάδες.

Στόχος η δημιουργία της νέας γενιάς προγραμματιστών και η άμεση απορρόφησή τους στο δίκτυο των κορυφαίων συνεργαζόμενων με εμάς εταιριών.

Στο πλαίσιο αυτό, το επιτυχημένο πρόγραμμα Coding Bootcamp με πάνω από 90% απορρόφηση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, προσφέρει υποτροφίες σε αριστούχους έως και 35 ετών με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, με στόχο να εξασφαλιστεί η ισάξια πρόσβαση των υποψηφίων στην εκπαίδευση. Οι υποτροφίες καλύπτουν το 100% του συνολικού κόστους των διδάκτρων.

«Με την επιτυχημένη υλοποίηση 4 Coding Bootcamps και όντας οι πρώτοι στην Ελλάδα που πιστέψαμε και προωθήσαμε την επανειδίκευση στον προγραμματισμό, συγκινούμαστε βλέποντας το αντίκτυπο των δράσεών μας. Δίνουμε την ευκαιρία σε άτομα που βρίσκονται σε επαγγελματικό τέλμα, να βρουν διέξοδο και ν’ αλλάξουν ουσιαστικά και για πάντα τη ζωή τους, μπαίνοντας σε ένα από τα καλύτερα αμειβόμενα επαγγέλματα. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους, εισάγουμε τον θεσμό των υποτροφιών για αριστούχους με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες», τονίζει η υπεύθυνη της AFDEmp Ελένη Νικολαΐδου.

Οι δηλώσεις των αποφοίτων των Coding Bootcamps είναι η καλύτερη έμπνευση για την ενίσχυση του οράματος της AFDEmp. «Ανεκτίμητες τεχνικές γνώσεις για κάποιον που θέλει να ειδικευτεί στον Προγραμματισμό», είναι αυτό που προσφέρει το Coding Bootcamp σύμφωνα με τον Άγγελο Α., 28 ετών, ενώ ο μεγαλύτερος απόφοιτός μας ως τώρα, ο 45χρονος Γιάννης Γ. δηλώνει πως το πρόγραμμα άξιζε τα λεφτά του 100%, γιατί όπως υποστηρίζει, αυτό το κόστος θα το καλύψει μέσα σε 2-3 μήνες από τη δουλειά που βρήκε μέσα από το πρόγραμμα. Τέλος, «Προσπάθεια, πρόκληση και επιτυχία» είναι οι 3 λέξεις με τις οποίες θα περιέγραφε το Coding Bootcamp o 29χρονος Σταμάτης Τ.

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να το κάνεις κι εσύ, κάνε το δικό σου επαγγελματικό άλμα και «προγραμματίσου» άμεσα! Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε όλο το 24ωρο στο 210 3729070 ή επισκέψου τη σελίδα του Coding Bootcamp.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons