Η πόλη του Los Angeles μεταφέρεται σε Google Apps… πλήρως

by Stefanos Kofopoulos • On 15-12-2009 • AT 1:55 am • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

la by kingcricket

Αν το Los Angeles μπορεί να μεταφέρει 38.000 δημόσιους υπαλλήλους στο Google Apps και το cloud, τότε οποιαδήποτε πόλη μπορεί να κάνει το ίδιο. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για Αμερική, την καρδιά του Hollywood και την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ. Το Google φαίνεται ότι βρήκε την μαγική συνταγή και το LA την δικαιολογία που έψαχνε για να μεταφερθεί στην ασφάλεια και την οικονομία του cloud. Μεγάλη νίκη για το Google, σημαντική μείωση εξόδων για το IT του Los Angeles και όφελος για όλους εμάς που χρησιμοποιούμε κομμάτια του Google Apps στην καθημερινότητα μας. Μην ξεχνάτε ότι το Gmail και τα Google Docs είναι μέρος του Google Apps και το Google έχει πλέον ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για την απροβλημάτιστη και εύρυθμη λειτουργία του συστήματος και των data centers.

[via, photo via kingcricket]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δηλαδή όλα τα έγγραφα των δημοσίων οργανισμών θα είναι αποθηκευμένα στους servers της Google;

  • Ναι και οι υπάλληλοι θα κάνουν sharing κλπ κλπ. Στο βίντεο αναφέρουν ότι η αποθήκευση θα γίνεται στο cloud αλλά τα έγγραφα ανήκουν προφανώς στην πόλη του LA. Για αυτό έγραψα ότι αν το Los Angeles μπορεί τότε μπορούν όλοι.

   Σίγουρα θα διατηρήσουν κάποια μηχανήματα στα γραφεία τους αλλά αυτό θα είναι ένα μικρό ποσοστό, τα υπόλοιπα θα είναι online και μόνο.

  • Ναι γιατί εκεί που είναι μέχρι τώρα, είναι ασφαλή?

   :p

 2. Kudos Schwarz !!!

  • Μάλλον έγινε επειδή ο Arny τα έχει κάνει σαλάτα και χρωστάνε πολλά.. αυτός είναι ο λόγος σύμφωνα με το βίντεο, τα χρέη και η ανάγκη για να αυξήσουν την παραγωγικότητα μαζί με το πολύ παλιό hardware που έχουν και θα έπρεπε να αντικαταστήσουν

Top

Show Buttons
Hide Buttons