Ο Chrome υποστηρίζει Greasemonkey extensions σαν να ήταν Firefox

by Stefanos Kofopoulos • On 02-02-2010 • AT 10:48 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

google chrome extensions

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από την στιγμή που εμφανίστηκε το Greasemonkey extension στον Firefox μέχρι την στιγμή που ο Chrome υποστηρίζει Greasemonkey. Στην πραγματικότητα χρειάστηκαν 6 χρόνια όταν ο Chrome ήταν ακόμα ιδέα ή δεν υπήρχε καν, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει για την κοινότητα των developers και των χρηστών που τώρα μπορούν να δοκιμάσουν ένα από τα 40.000 Greasemonkey scripts στον Chrome σαν να ήταν ο Firefox. Μην περιμένετε όλα να λειτουργήσουν απροβλημάτιστα. Σύμφωνα με τον Aaron Boodman, δημιουργό του Greasemonkey και μηχανικό του Google, περίπου το 15%-25% των scripts δεν δουλεύουν στον Chrome προς το παρόν. Όλα τα άλλα είναι μια χαρά και μόλις ένα κλικ μακρυά από Greasemonkey ή το Google Chrome extension gallery.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Greasemonkey extension καινούργια πράγματα μαθαίνουμε, πάντως είμαι στη μέση του πρώτου μου chrome extension ελπίζω να το τελειώσω μέσα στον μήνα αλλά όλο και κάποιο κόλλημα μου βγάζει που θα πάει θα το στρώσω!

    • ..και τι θα κάνει; Άντε και σε Greasemonkey :)

  2. Με έπιασε μανία με το ράδιο και ξεκίνησα ένα (κι από περιέργεια) αν το καταφέρω και δεν σταματά! ευτυχώς βρήκα ένα νεαρό με γνώσεις javascript και μου λύνει κάποιες απορίες καθότι ούτε πεντάμηνο δεν κλείνω με PC.
    Αυτά τίποτα σπουδαία για αρχή.

  3. Αυτο που ηθελα περισσοτερο δυστυχως δε μου δουλεψε στον crome. Καποια αλλα που δοκιμασα δουλευαν μια χαρα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons