Chrome Chrome 6, οι κρυφές about σελίδες με στοιχεία

by Stefanos Kofopoulos • On 13-10-2010 • AT 9:25 pm • 10 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Chrome Chrome 6, οι κρυφές about σελίδες με στοιχεία

Για τους ψαγμένους και ανικανοποίητα περίεργους χρήστες του Google Chrome 6, για αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω από τα μυστικά για plugins και extensions τώρα υπάρχουν 4 μυστικές σελίδες με πληροφορίες από το τις λειτουργίες του Google Chrome. Πληροφορίες που παραμένουν κρυφές όσο χρησιμοποιείτε τον browser αλλά ταυτόχρονα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληκτρολογήσετε τις παρακάτω κρυφές διευθύνσεις.

about:version

Η πλήρης περιγραφή της έκδοσης του Google Chrome για να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε τον πιο ενημερωμένο κώδικα. Αυτή την στιγμή, ο Google Chrome 6 στο stable branch επιστρέφει:

Google Chrome 6.0.472.63 (Official Build 59945)
WebKit 534.3
V8 2.2.24.24
User Agent Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/534.3 (KHTML, like Gecko) Chrome/6.0.472.63 Safari/534.3
Command Line “C:\Users\****\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe”

about:dns

Πληροφορίες για τον μηχανισμό DNS prefetching ώστε οι σελίδες να φορτώνουν γρηγορότερα. Αυτή την στιγμή ο Google Chrome βοήθησε με αυτόματο τρόπο στην ταχύτερη φόρτωση 622 σελίδων. Το αποτέλεσμα είναι η λίστα των ονομάτων με τον χρόνο απόκρισης και τον προορισμό.

about:histograms

Τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν ελάχιστους αλλά έχουν πλάκα όταν τις χαζεύεις.

about:plugins

Η πλήρης λίστα με τα plugins που χρησιμοποιεί ο Google Chrome. Εδώ μπορείτε με ένα κλικ να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε όποιο plugin νομίζετε ότι δημουργεί προβλήματα, τρώει μνήμη, δεν θέλετε να χρησιμοποιείται από τον browser. Εδώ κρύβεται και το μυστικό pdf reader plugin του Google.

about:crash

Αν για κάποιο περίεργο λόγο θέλετε να βλέπετε το μήνυμα λάθος που εμφανίζει ο Google Chrome 6 κάθε φορά που κάποιο plugin κολλάει, η σελίδα αυτή είναι το ιδανικό μέρος.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. “Τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν ελάχιστους αλλά έχουν πλάκα όταν τις χαζεύεις.”
  Το σχόλιο δεν υπάρχει!

 2. καλησπέρα

  έχω κάποιο πρόβλημα με το blog σου στον chrome.

  δεν μου εμφανίζει ξαφνικά τα νέα σου άρθρα. δεν ξέρω γιατί αλλά μένει 3-4 άρθρα πάντα πίσω.

  λες να είναι δίκο μου μόνο πρόβλημα ή του Chrome?

  • Το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα 2-3 μέρες τώρα. Για κάποιο λόγο μου βγάζει cached copies της σελίδας και αναγκάζομαι να κάνω refresh με το που μπω για να δείξει τα σωστά.

   • Το ξέρω παιδιά και το κοιτάμε! Thanks

   • Nαι βρε Titana, αλλα όταν το ξαναέγραψα πριν λίγο καιρό, για κάποιο λόγο το σχόλιο μου διαγράφηκε και δεν πήρα απάντηση.. Όχι οτι σημαίνει κάτι αυτό, αλλα ξέρεις πώς είναι…

 3. Μάλλον κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα (με τρέλανε λίγο) και συγκεκριμένα μόνο όταν πατούσα το “Mark all as read” στον Google Reader ξετσεκάροντας τα αδιάβαστα με μιας και κατόπιν κλικ παραπάνω το pestaola.gr για να “πιάσω” το blog από την αρχή μου το εμφάνιζε σαν να μην υπήρχαν τα καινούργια posts, αν την ίδια στιγμή έμπαινα pestaola.gr από τη μηχανή αναζήτησης όλα κανονικά.
  Όσες φορές το έκανα ξανά και ξανά πάλι στην ίδια σελίδα έμπαινε από τον Reader!
  Πρέπει να ήταν πρόσκαιρο 3ημέρες-max του Reader πρόβλημα γιατί δεν μου το έκανε σήμερα ξανά.

  • Εμένα μου το κάνει μέχρι και σήμερα.. (14.10.2010)

 4. o Chrome είναι πολύ γρήγορος! Το μόνο ελάττωμα είναι ότι μερικές φορές θυμάται το site οπως ηταν την τελευταία φορά που μπήκες.. αλλά κατα τα άλλα δεν το αλλάζω με τίποτα! Μου αρέσει..

  • Όντως, έχει κάποια bugάκια αλλα είναι ταχύτατος.. βέβαια με το θέμα “security” δεν ξέρω αν κάνω καλά που τον χρησιμοποιώ…

   Απο την άλλη, να ρωτήσω κάτι? Γιατί ο Chrome δεν ανοίγει το mail απο τον Windows Live Messenger? Δεν ανοίγει το hotmail κατευθείαν απο το Windows Live Messenger μέσω Google Chrome?

 5. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ορίσω έναν άλλο κατάλογο κατεβάσματος;

Top

Show Buttons
Hide Buttons