Δώρα για τα Χριστούγεννα από την Cosmote Prepaid MasterCard

by George Polyzos • On 22-12-2017 • AT 10:36 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Διπλάσια MB για όλους και δώρο 5 ευρώ για κάθε νέα ενεργοποίηση προσφέρει, αυτά τα Χριστούγεννα, η Cosmote Prepaid Mastercard, η προπληρωμένη κάρτα που με κάθε αγορά χαρίζει MB.

Πιο αναλυτικά, οι κάτοχοι της Cosmote Prepaid Mastercard κερδίζουν 10 ΜΒ με κάθε €1 αγορών, ώστε να σερφάρουν απεριόριστα και να μοιραστούν τις καλύτερες στιγμές των γιορτών, μέσα από το ταχύτατο δίκτυο Mobile Internet της Cosmote.

Επίσης, με την έκδοση νέας Cosmote Prepaid Mastercard, επιπλέον των διπλάσιων MB, δίνεται στους πελάτες δώρο 5€ για αγορές με την κάρτα, ενώ η έκδοσή της, αξίας 5€, γίνεται δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Cosmote Prepaid Mastercard εύκολα και γρήγορα σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός, απλά με την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η Cosmote Prepaid Mastercard δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και επιτρέπει στους καταναλωτές να πραγματοποιούν με ασφάλεια τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα της Ελλάδας ή του εξωτερικού με το σήμα Mastercard, κερδίζοντας δωρεάν MB με κάθε 1 ευρώ αγορών, για περισσότερο mobile Internet. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τα ΜΒ οι ίδιοι ή να τα μεταβιβάσουν εντελώς δωρεάν σε άλλο συνδρομητή Cosmote, τη στιγμή που τα επιθυμεί ή τα έχει ανάγκη, για να απολαύσει ακόμη περισσότερο χρόνο στο Internet και τα social media.

Η διαχείριση της κάρτας αλλά και των MB γίνεται μέσα από την εφαρμογή Cosmote Prepaid. Περισσότερα στο cosmote.gr/prepaidmastercard.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Top

Show Buttons
Hide Buttons