Κράνος

by admin • On 27-09-2005 • AT 6:17 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

shitty helmet

Όπως όλοι γνωρίζουμε το κράνος σώζει ζωές. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι μελέτες, οι στατιστικές και φυσικά η κοινή λογική. Αυτά που είναι όμως εξίσου σημαντικά και αρκετοί από τους μοτοσικλετιστές δεν τα γνωρίζουν ή τα αμελούν, είναι η ποιότητα του κράνους, η χρήση και ο χρόνος λήξης.

Βέβαια στην αγορά μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρει κάθε λογής κράνος και αναφερόμαστε τόσο στο design όσο και στην οικονομική πλευρά. Συνεπώς, οτιδήποτε έχει σχήμα οβάλ και ‘στερεώνεται’ στο κεφάλι μας μπορεί να μας καλύψει από νομικής πλευράς, γιατί πολύ απλά οι αστυνομία ποτέ δεν κάνει έλεγχο για την ποιότητα του κράνους ή για την ημερομηνία λήξης. […]

Αναρωτιόμαστε γιατί κυκλοφορούν ΜΗ εγκεκριμένα -από την ΕΕ- κράνη που κατακλίζουν την αγορά με την ευξευτελιστικά χαμηλή τιμή και μηδενική προστασία που παρέχουν! Κάποιος τα εισάγει, κάποιος τα κατασκευάζει αλλά ποιός τα ελέγχει; Ποιός προειδοποιεί τον αγοραστή ότι δεν προστατεύεται παρά μόνο από την κλήση της τροχαίας; Ποιός.. πού.. πότε..?!?!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου φαίνεται οτι το team του pestaola το έχει παρακάνει με τις συμβουλές για την ασφάλειά μας. Άντε να παίξετε παραπέρα ρεεεεεεε!!!!!! Αυτό μας έλειπε να ψάχνουν τώρα οι προστιμο-εισπράκτορες και την ημερομηνία λήξης του κράνους.

  2. an den sas aresi to site mas mporite na min to diabazete.. sas euxaristume gia tis episkepsis ke ta clicks

Top

Show Buttons
Hide Buttons