Κατέρρευσε το σύστημα εισητηρίων για τους Ολυμπιακούς της Κίνας

by Stefanos Kofopoulos • On 01-11-2007 • AT 4:44 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

online reservation

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2008 που θα διεξαχθούν στην Κίνα θα μείνουν στην ιστορία για πολλούς λόγους, κυρίως τεχνικούς. Δεν είναι μόνο η μόλυνση και το σχέδιο για βομβαρδισμό του ουρανού με AgI2, ούτε το πρόβλημα καθίζησης του εδάφους και το σύστημα συνεγερμού που έχει εγκατασταθεί ήδη. Η επιτροπή αντιμετώπισε ακόμα ένα τεχνικής φύσεως πρόβλημα με την κατάρρευση του online συστήματος διάθεσης εισητηρίων μισή ώρα μετά την έναρξη της διαδικασίας.

Φαίνεται πως 8.000.000 hits και 200.000 κρατήσεις το δευτερόλεπτο γονάτισαν κυριολεκτικά την τεχνική υποδομή και ανάγκασαν την οργανωτική επιτροπή να δηλώσει το εξής: “Because of the overwhelming volume of page visits, the technical system was unable to perform the tasks well enough, and many applicants were unable to successfully submit their applications,” the committee said”. Γελοίο κατά την γνώμη μου γιατί μιλάμε για Κίνα και Ολυμπιακούς!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 8 million hits/sec δεν ειναι πολλά ρε παιδιά?

  2. 8 million hits/second ειναι λες και ενας αριθμος ανθρωπων οσος ο πλυθησμος της αυστριας εκανε hit καθε sec!!! Και εμενα καπος υπερβολικό μοy ακούγεται

  3. Coolάρετε! 200.000 κρατήσεις το δευτερόλεπτο ισοδυναμούν με 720.000.000 κρατήσεις την ώρα!!! Για σκεφτείτε …. υπάρχει πιθανότητα να γίνουν μέσα σε μία συγκεκριμένη ώρα, μίας συγκεκριμένης μέρας, ένός συγκεκριμένος μηνός, τόσες κρατήσεις. Αν ναι, τότε σημαίνει ότι όλος ο πλανήτης θα επισκεφτεί τη Κίνα και θα δεί όλα τα αγωνίσματα!

    Το γελοίο Στέφανε, είναι ότι θα έπρεπε να αντιληφθείς ότι ο server στους Ολυμπιακούς του Ναγκάνο, έπιασε πάτο όταν χτύπησε 150.000.000 hits σε μία ώρα και πως οι Κινέζοι θεωρούν ανεπαρκές ένα σύστημα που υπερκαλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των Ολυμπιακών και προετοιμάζονται για ένα σύστημα που θα καλύπτει της ανάγκες ολόκληρου του πλανήτη!!!

    Το γελοίο είναι ότι θεωρείς τους Κινέζους μαλ*κες!

Top

Show Buttons
Hide Buttons